Polícia hľadá svedkov nehody pred obcou Turie, pri ktorej bol ťažko zranený cyklista


Foto: Polícia hľadá svedkov nehody pred obcou Turie, pri ktorej bol ťažko zranený cyklista Foto: KR PZ Žilina

Pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v sobotu 18. júna, bol z neznámych dôvodov vážne zranený cyklista. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline teraz hľadá svedkov, ktorý by pomohli nehodu objasniť, alebo vypátrať jej prípadných ďalších účastníkov.

Cyklista bol zranený približne o 15:00 hod. na komunikácii tretej triedy tesne pred vjazdom do obce Turie v Žilinskom okrese. Podľa doposiaľ získaných informácií mal 51-ročný muž viesť svoj bicykel v smere od obce Višňové. Pred dopravnou značkou označujúcou začiatok obce Turie z neznámych dôvodov spadol priamo na vozovku.

„Pri dopravnej nehode cyklista utrpel ťažké zranenia. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania,“ uviedla Gabriela Kremeňová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o tejto dopravnej nehode, prípadne ste jej priamym svedkom, kontaktujte políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158, na najbližšom oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu