Sedem dôvodov, prečo sa oplatí bývať v Jabloniach


Foto: Sedem dôvodov, prečo sa oplatí bývať v Jabloniach
Galéria: 6 fotiek

Jablone rastú do krásy. Obľúbený bytový projekt v Bytči pokračuje očakávanou druhou etapou, ktorá prinesie ovocie v podobe nových komfortných bytov a benefitov, ktoré uľahčia financovanie vášho bývania.

1. Pokračovanie úspešnej 1. etapy

Nekupujete žiadnu mačku vo vreci. Naopak, Jablone sú stávkou na istotu, o čom svedčí aj vypredaná prvá etapa. Druhá etapa nadväzuje na úspech prvej a má všetky predpoklady, aby ju dokonca prekonala. Jablká skrátka nepadajú ďaleko od stromu.

Galéria: 6 fotiek

2. Dostupné bývanie už od 74 000 €

Veľkou prednosťou Jabloní je ich cenová dostupnosť, čo platí aj pre druhú etapu. Napokon, posúďte sami. Ceny bytov v Jabloniach sa začínajú od prijateľných 74 000 eur. Pomer medzi vysokou kvalitou a rozumnou cenou je vskutku výnimočný.

3. Fixné ceny bez inflačnej doložky

Jablone ako jeden z mála bytových projektov nepridávajú do kúpno-predajných zmlúv tzv. inflačnú doložku. To znamená, že ako kupujúci nadobudnete byt za jasne stanovenú fixnú cenu, ktorá sa v budúcnosti nenavýši o infláciu, nech by bola akákoľvek. Vďaka tomu presne viete, koľko zaplatíte, čo vám navyše výrazne uľahčí prístup k hypotéke.

Galéria: 6 fotiek

4. Hypotéka ihneď – aj pred kolaudáciou

Výhodnú hypotéku si môžete vybaviť ihneď po rezervácii bytu a nemusíte čakať na kolaudáciu. Zaistíte si tak aktuálne platné úroky a nemusíte mať obavy z toho, ako sa úrokové sadzby zmenia o rok či o dva. Vaše peniaze jednoducho počkajú v banke a načerpajú sa po kolaudácii. Vybrať si pritom môžete až z piatich bánk, v ktorých sú Jablone zazmluvnené.

5. Blízko centra, blízko prírody

Jablone vyrastajú v atraktívnej lokalite Thurzove sady, ktorá sa rozvíja ako plnohodnotná mestská štvrť s komplexnou občianskou vybavenosťou. Zasadené sú v zdravom, pokojnom a bezpečnom prostredí blízko centra Bytče a zároveň v blízkosti prírody. Na pešiu zónu zájdete v pohode aj pešo či na bicykli. Na skok je to aj do Strážovských vrchov či Javorníkov, kam môžete vyraziť za turistikou.

Galéria: 6 fotiek

6. Ideálna voľba aj pre Žilinčanov

Ďalším argumentom v prospech Jabloní je perfektné dopravné napojenie. Autom sa do Žiliny dostanete už za 10 minút a za podobne krátky čas aj do iných miest regiónu: do Považskej Bystrice takisto cca za 10 minút, do Púchova cca za 20 minút a do Kysuckého Nového Mesta cca za 18 minút.

7. Košatá ponuka nových bytov

V košatej ponuke Jabloní nájdete jednoizbové, dvojizbové, trojizbové aj štvorizbové byty s praktickými dispozíciami, priestranným balkónom alebo predzáhradkou na prízemí. Všetky sa budú môcť pochváliť vysokokvalitným vybavením interiéru a väčšina z nich bude prispôsobená potrebám mladých rodín s deťmi.

Galéria: 6 fotiek

Ak ešte váhate, upozorňujeme, že už viac ako polovica bytov v 2. etape je vypredaná. Vyberte a rezervujte si ten svoj aj vy. V Jabloniach bude váš život prekvitať.

Viac na www.jablone.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Jablone