Tretím kandidátom na primátora Žiliny je občiansky aktivista Ján Rzeszoto, kandidovať bude ako nezávislý


Foto: Tretím kandidátom na primátora Žiliny je občiansky aktivista Ján Rzeszoto, kandidovať bude ako nezávislý Foto: Facebook/Ján Rzeszoto

Žilinčania poznajú tretieho kandidáta na post primátora mesta. Kandidatúru oficiálne ohlásil občiansky aktivista Ján Rzeszoto, ktorý bude v spojených jesenných voľbách kandidovať ako nezávislý. Známy je predovšetkým z občianskych aktivít, ktoré sú zamerané na očistu a zveľaďovanie verejného priestoru, medzi ne patrí napríklad aj Park Frambor.

„Nie som človek slov ale činov, za mňa hovorí moja práca. Som presvedčený, že reálne a praktické kroky sú nástrojom na potrebnú zmenu. Verím, že moja osoba bude pre mesto prínosom a garanciou jeho rozvoja. Vopred ďakujem za podporu Vaším podpisom na kandidátnej listine, prípadne zaslaním finančnej čiastky na moju kampaň cez môj transparentný účet SK13 8330 0000 0023 0222 2206,“ napísal Rzeszoto na sociálnej sieti.

Termín spojených komunálnych a župných volieb bol určený na sobotu 29. októbra 2022. V jednom dni si tak budeme voliť primátorov, starostov, županov a poslancov mestských, obecných a župných zastupiteľstiev. Ján Rzeszoto je aktuálne tretím kandidátom na primátora Žiliny. Ako prvý oznámil kandidatúru súčasný poslanec Peter Cibulka a následne primátor Peter Fiabáne.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu