Žilinská kaviareň PostCafe otvorila streetfoodovú prevádzku, počas leta má navyše pripravený bohatý program


Foto: Žilinská kaviareň PostCafe otvorila streetfoodovú prevádzku, počas leta má navyše pripravený bohatý program
Galéria: 9 fotiek

Obľúbená žilinská kaviareň PostCafe odštartovala leto s viacerými novinkami. V piatok 24. júna navyše otvorila novú streetfoodovú prevádzku s názvom FoodFactory, ktorá bude prinášať ponuky chutných jedál. Otvorenie bolo sprevádzané skvelou hudbou a širokým výberom miešaných drinkov.

Súčasný jedálny lístok kaviarne obsahujúci raňajky, toasty či ciabatty rozšíri FoodFactory počas tohtoročného leta o viaceré lákavé špeciality z talianskej kuchyne. Následne sa bude ponuka obmieňať vždy podľa sezóny, pričom v pláne je aj predstavenie denného menu a rôznych snackov. V novom jedálnom lístku nebudú chýbať polievky, cestoviny, hamburgery, hranolčeky či šaláty.

Kaviareň PostCafe je tiež známa usporadúvaním rôznych párty a hudobných večerov, v minulosti dokonca pivného festivalu BeerFest. Obľúbenými sa stali napríklad letné koncerty a barmanské akcie. Inak tomu nebude ani v aktuálnej letnej sezóne. Počas horúcich letných dní sa budete môcť schladiť niektorým z miešaných nápojov, alebo si môžete vždy na konci týždňa vychutnať rôzne hudobné žánre.


Piatky budú vždy patriť rôznym DJ-om a chýbať nebude ani obľúbené dievčenské duo Ukitas, jazzové trio či najnovšie bluegrass kapela. Na svoje si prídu aj milovníci vodných fajok. Shisha bar od Hookah Chaka bude v letných dňoch k dispozícii vždy od pondelka do soboty každý deň a to v čase od 17:00 hod.

„Naša vynovená teraska sa už na vás všetkých veľmi teší a všetky akcie sa budú konať aj v prípade zlého počasia v prekrásnom zelenom prostredí átria biznis centra,“ spresňuje spolumajiteľka kaviarne Natália.

Aktuálny letný program:

  • 24. jún - od 18:00 hod.
    NOSCHINO LOUNGE / DJ ST4NLEY
  • 1. júl - od 18:00 hod.
    MONKEY GINPARTY / DJ Michal Adamik
  • 8. júl - od 18:00 hod.
    & WE VIBE / DJ Stanley White
  • 15. júl - od 19:00 hod.
    UKITAS / Ukulele a spev
  • 22. júl - od 18:00 hod.
    LOUNGE NIGHT / DJ ST4NLEY
  • 29. júl - od 19:00 hod.
    SMOOTH CAMEL / Jazz trio
  • 5. august - od 18:00 hod.
    MALFY SEASON / DJ Michal Adamik
  • 12. august - od 18:00 hod.
    WHITE ROKU PARTY / DJ Stanley White
  • 19. august - od 18:00 hod.
    HANG OUT / DJ´s Filip Smith & Showty
  • 26. august - od 19:00 hod.
    FUNNY BEANS / Bluegrass
  • 2. september - od 19:00 hod.
    UKITAS / Ukulele a spev


Aby ste si mohli vychutnať drinky a jedlá naplno pri skvelej hudbe a kedykoľvek, PostCafe predlžuje svoje otváracie hodiny v lete každý deň až do 22:00 hod. Pre viac informácií sledujte sociálne siete Instagram @postcafezilina a Facebook. V prípade záujmu o účasť na hudobných večeroch je potrebná rezervácia na telefónnom čísle 0911 366 116.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR PostCafe