Na Námestí R. Marsinu v Žiline budú v utorok podávať zdravé cykloraňajky


Foto: Na Námestí R. Marsinu v Žiline budú v utorok podávať zdravé cykloraňajky Foto: Faceook/OZ Mulica - podpora ekologickej mobility v Žiline

Mulica (Moja ulica) je dobrovoľné nezávislé občianske združenie jednotlivcov a organizácií, ktorých spája vnímanie mesta ako miesta na sociálny život a stretávanie sa. 

Združenie vzniklo ako spontánna reakcia pri príležitosti organizovania Európskeho týždňa mobility v roku 2007 a odvtedy sa snaží o revitalizáciu verejných priestranstiev a návrat ulice ľuďom.

Okrem iného podporuje aj cyklistiku ako ekologický spôsob dopravy, aktívne sa podieľa na rozvoji podmienok pre cyklistov a spolupracuje s miestnou či krajskou samosprávou pri budovaní cyklotrás. 


Jednou z najbližších akcií organizovaných združením Mulica sú cykloraňajky, ktoré sa uskutočnia v utorok 21. júna od 6:30 do 8:00 na Námestí R. Marsinu v Žiline, pri mostíku medzi sídliskami Solinky a Hliny. 

Na tabuľou vyznačenom mieste bude pripravený stolík s občerstvením a kávou, kde sa môže každý cyklista pristaviť, ponúknuť sa a porozprávať. Akcia sa bude konať za každého počasia, preto sa netreba báť ani chladnejších teplôt či dažďa. 


Miesto: Námestie R. Marsinu Žilina
Dátum: 21.06.2022 - 06:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu