Mesto Žilina podporuje letné tábory pre deti zo sociálne slabších rodín


Foto: Mesto Žilina podporuje letné tábory pre deti zo sociálne slabších rodín

Mesto Žilina podporuje projekt Ministerstva vnútra SR, ktorý sa venuje deťom zo sociálne slabších rodín. Deti sa tak počas prázdnin môžu tešiť na letný tábor, ktorý si ich rodičia pre nedostatok finančných prostriedkov nemôžu dovoliť. Letné tábory budú prebiehať v piatich turnusoch, pričom prvý turnus sa začína už tento piatok 24. júla 2015.

Deti musia na prijatie do tábora splniť nasledujúce podmienky: minimálne jeden člen spoločne posudzovanej domácnosti je zárobkovo činný, celkový príjem posudzovanej domácnosti za posledný kalendárny mesiac nepresiahol výšku 800 eur, dieťa musí spĺňať vek v čase nástupu do tábora a nevyžaduje špeciálnu zdravotnú alebo psychologickú starostlivosť.

Mesto Žilina sa do akcie s názvom „Letný tábor pre deti zo sociálne slabších rodín zadarmo!“ zapojilo vyvesením reklamných plagátov a tiež sprístupnením formulárov a tlačív potrebných k žiadosti o pridelenie tábora. V prípade ďalších otázok kontaktujte call centrum Ministerstva vnútra SR v pracovných dňoch od 8.00 do 18.00 hod. na bezplatnom telefónnom čísle: 0800 222 222.

Všetky informácie sú zverejnené na: http://www.zilina.sk/?page=ukazspravu&id=13931.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: TS Mesto Žilina