AKTUALIZÁCIA: Nezvestnú Vanesu Ovečkovú z Diviny našli živú a zdravú


Foto: AKTUALIZÁCIA: Nezvestnú Vanesu Ovečkovú z Diviny našli živú a zdravú Foto: KR PZ Žilina

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlásilo pátranie po nezvestnej mladistvej Vanese Ovečkovej. Mladá študentka odišla vo štvrtok 9. júna v ranných hodinách z domu do školy, kam nikdy nedorazila. Odvtedy s nikým nekomunikuje a miesto jej pobytu zostáva neznáme.

Vanesa má len sedemnásť rokov, je štíhlej postavy s výškou 165 centimetrov. Má dlhé, rovné čierne vlasy a hnedé oči. Spoznať ju môžete aj podľa tetovania na ľavej ruke.

V čase, kedy odišla z domu v obci Divina, mala mladá študentka oblečené čierne rifľové nohavice, ružovo-bielu mikinu a čiernu koženú bundu. Na nohách mala obuté biele tenisky a na chrbte niesla čierny ruksak.


„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa ju však nepodarilo vypátrať,“ uviedol Radko Moravčík, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Pokiaľ viete, kde sa nezvestná Vanesa nachádza, alebo máte akékoľvek informácie, ktoré by mohli polícii pomôcť pri pátraní, zavolajte na bezplatnú telefónnu linku 158. Políciu môžete kontaktovať aj prostredníctvom ich oficiálnej facebookovej stránky alebo na najbližšom útvare policajného zboru.

AKTUALIZÁCIA: Mladú Vanesu našli, je živá a v poriadku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu