Na hlavnom ťahu v Ružomberku budú cez víkend opravovať poklopy, doprava má byť čiastočne obmedzená


Foto: Na hlavnom ťahu v Ružomberku budú cez víkend opravovať poklopy, doprava má byť čiastočne obmedzená Foto: Facebook/Mesto Ružomberok

Počas budúceho víkendu budú na hlavnom ťahu v Ružomberku prebiehať opravy poklopov revíznych šácht. Na opravy a s nimi spojené dopravné obmedzenia upozornilo mesto Ružomberok príspevkom na sociálnej sieti.

Od piatku 10. júna do nedele 12. júna bude čiastočne obmedzená doprava na úseku cesty prvej triedy I/18 v Ružomberku. Medzi križovatkou s miestnou komunikáciou A. Bernoláka a mostom vedúcim k železničnej stanici budú pracovníci opravovať šesť poklopov revíznych šácht.

Cesta nebude počas opravy poklopov uzatvorená celá naraz, napriek tomu sa musia vodiči pripraviť na určité zdržanie. Premávka bude postupne zúžená na viacerých úsekov s dĺžkou 30 až 300 metrov, aby sa mohli opravári presúvať a pracovať bezpečne.

„V každom prípade sa na túto opravu a s ňou spojené obmedzenia treba pripraviť. A samozrejme, v čase prejazdu touto lokalitou zachovať opatrnosť,“ uviedlo mesto Ružomberok v príspevku. Zdržanie sa môže dotknúť všetkých vodičov na trase medzi Bratislavou a Košicami.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu