Opitý chcel ísť bez lístka na futbal, neskôr napadol SBSkára


Foto: Opitý chcel ísť bez lístka na futbal, neskôr napadol SBSkára Foto: ilustračné - protectsba.sk

Včerajší zápas AS Trenčín - Steaua Bukurešť priniesol aj nepríjemnú skúsenosť pre pracovníkov bezpečnostnej služby. 34-ročný výtržník totiž opitý napadol člena bezpečnostnej služby po tom, ako ho vykázal. Dôvodom bolo pritom to, že muž z Trenčína nemal vstupenku na futbalový zápas.

“Poverený príslušník Policajného zboru obvinil 34 ročného Petra (z Trenčína) z prečinu výtržníctva. Obvinený muž bol v utorok 14. júla okolo ôsmej hodiny večer v Žiline pri vstupe na futbalový štadión (pred zápasom medzi mužstvami AS Trenčín a FC Steaua Bukurešť) z miesta vykázaný, pretože nemal vstupenku. Z miesta odišiel, ale následne sa vrátil a fyzicky napadol 30 ročného člena súkromnej bezpečnostnej služby. Ten utrpel zranenia s doposiaľ presne nezistenou dobou práceneschopnosti.” uvádza policajný hovorca Radko Moravčík.

Hrozia mu až tri roky väzenia

“Obvinený muž bol predvedený na policajný útvar, kde sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,23 mg/l alkoholu v dychu (2,56 promile). Obvinenému mužovi, ktorý je stíhaný na slobode, hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na tri roky. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,” dodal Moravčík.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ