Na križovatke v Liptovskom Mikuláši došlo k zrážke dvoch osobných áut, polícia hľadá svedkov nehody


Foto: Na križovatke v Liptovskom Mikuláši došlo k zrážke dvoch osobných áut, polícia hľadá svedkov nehody Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

V nedeľu 29. mája 2022 v čase približne o 11:10 došlo v Liptovskom Mikuláši na ceste druhej triedy k dopravnej nehode. Príčinu jej vzniku objasňuje Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši. 

Na základe doteraz vykonaného objasňovania bolo zistené, že 28-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Ford po ceste druhej triedy v smere od diaľnice D1.  

Pri prechádzaní svetelnou križovatkou, ktorá v tom čase bola riadená semaformi došlo z doposiaľ nezistených príčin k stretu s osobným motorovým vozidlom Citröen, ktoré viedla 49-ročná vodička. Našťastie ani jeden z vodičov pri dopravnej nehode neutrpel zranenie. 

Polícia však žiada občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody, aby akékoľvek informácie k nej oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na oficiálnej facebookovej stránke. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu