Oravským hradom prevedie deti v nedeľu 29. mája rozprávková princezná Dúhenka


Foto: Oravským hradom prevedie deti v nedeľu 29. mája rozprávková princezná Dúhenka Foto: oravskemuzeum.sk

Zaujímavé podujatie k Medzinárodnému dňu detí pripravilo aj Oravské múzeum P. O. Hviezdoslava. Spolu so Žilinským samosprávnym krajom pozývajú najmladšiu generáciu na Rozprávkový hrad s princeznou Dúhenkou.

Rodičia aj deti sa môžu tešiť na interaktívne podujatie, ktorým ich bude sprevádzať rozprávková postava princezná Dúhenka. Oravský hrad svoje brány pre verejnosť otvorí už v nedeľu 29. mája o 10:00 hod. ráno. Do 16:00 hod. popoludní budú na hrad postupne každých 15 minút vstupovať organizované skupinky návštevníkov so sprievodcom.

„Rozprávkový hrad vás tento rok vtiahne do príbehu o princeznej Dúhenke, ktorý bude plný čarovných bytostí, zábavných úloh a dobrodružstva,“ uvádza oficiálny web Oravského múzea P. O. Hviezdoslava.

Lístky na podujatie je možné zakúpiť výhradne online. Deti do 6 rokov zaplatia za vstup 1 euro, staršie deti 4,5 eur a dospelí 9 eur. Princezná Dúhenka na hrade ostane až do štvrtku 2. júna, počas týždňa sú však prehliadky rezervované len pre vopred ohlásené školské skupiny. 

Miesto: Oravský hrad
Dátum: 29.05.2022 - 10:00    02.06.2022 - 16:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu