Neznámy muž vykradol byt v Žiline, majiteľka prosí verejnosť o pomoc so zistením jeho totožnosti


Foto: Neznámy muž vykradol byt v Žiline, majiteľka prosí verejnosť o pomoc so zistením jeho totožnosti Foto: Facebook/Tereza Pekárová

Zúfalá Žilinčanka prosí o pomoc so zistením totožnosti muža, ktorý vykradol byt na sídlisku Vlčince. Žiadosť o pomoc spolu so zábermi z bezpečnostnej kamery zverejnila v príspevku na sociálnej sieti.

Neznámy muž mal v piatok 27. mája krátko popoludní vniknúť do bytu na Vlčincoch a zobrať z neho rôzne cennosti. Pri čine ho zachytili bezpečnostné kamery nainštalované v bytovom dome. Okradnutá Žilinčanka Tereza zverejnila informáciu, že zlodej približne o 14:00 hod. utekal cez podchod v obytnom komplexe The Cube popri policajnej stanici smerom k vysokoškolským internátom.

„Nikdy by som si nemyslela, že aj nám sa to môže stať, ale dnes večer 27.5.2022 sme sa po práci vrátili do vykradnutého bytu. Veľmi vás prosím o každé info, zdieľanie fotky chalana, čo to spravil, nech ho čo najskôr chytia. Našli sme ho na kamere v bytovke a odchádzal prezlečený v mikine s veľkou taškou v ktorej boli veci,“ napísala Tereza v príspevku.

Zábery z bezpečnostnej kamery zachytávajú mladého muža v bordovom tričku, čiernych krátkych nohaviciach a čiernych teniskách s bielou podrážkou. Na hlave mal nasadenú farebnú šiltovku s potlačou a čiernym šiltom. Odcudzený majetok odniesol vo väčšej ružovej športovej taške s bielymi ramenami.

Pokiaľ poznáte totožnosť zlodeja, alebo máte akékoľvek informácie o tomto čine, kontaktujte autorku príspevku súkromnou správou.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu