Po ročnej prestávke sa vracia Terchovský budzogáň!


Foto: Po ročnej prestávke sa vracia Terchovský budzogáň! Foto: budzogan.sk

Dvanásty ročník rockového festivalu Terchovský budzogáň prebehne po ročnej prestávke s niekoľkými zmenami. Posledný augustový víkend od 28.08. do 30.08. sa návštevníci amfiteátra Nad Bôrami v Terchovej môžu tešiť na poriadnu porciu rockových účinkujúcich. Medzi definitívne potvrdenými kapelami nechýbajú ani niektoré stálice slovenskej a českej rockovej scény. Kompletný line-up sa návštevníci dozvedia postupne.

Medzi zatiaľ definitívne potvrdené kapely patria Horkýže Slíže, Slobodná Európa, Stormclear, The Paranoid, Inekafe, Dorian Gray, Arzén, Konflikt, Zóna A, Mad Frequency, Caliber X, Everlong, Smola a hrušky, Ranná nevoľnosť, Totální nasazení, Škwor, Doga, The Snuff. Zo zahraničia je pripravená fínska kapela Korpiklaani, nemeckí Freedom Call a Destruction.

Festival je prvýkrát plnohodnotne trojdňový, nebude chýbať ani nočná nakladačka

Festival pokračuje po ročnej prestávke, organizátori neskrávajú nadšenie: “Rozhodli sme sa mená účinkujúcich a hlavne najväčších hviezd podržať chvíľu v tajnosti, aby sa vytvorilo to správne napätie. Tí, ktorí už Terchovský budzogáň navštívili, vedia, že vždy sme do Terchovej pritiahli to najlepšie a vždy bola neskutočná atmosféra. Veríme, že to po ročnej pauze znovu poriadne naplno a nahlas ‘rozbalíme’ s tými najlepšími domácimi, českými a samozrejme aj zahraničnými kapelami,” uviedol jeden z organizátorov Miroslav Čevela.

Noviniek organizátori pripravili hneď niekoľko. Napríklad rocková party Rockovej republiky je určená pre všetkých, ktorým sa nechce ísť po koncertoch spať. Novinkou je aj tretí deň festivalu, ktorý bude tento rok plnohodnotná. Minulé ročníky totiž znamenal len bonusový a dojazdový deň. Celkový počet koncertných hodín bude 22.

Permanentky na festival sa predávajú v sieti Ticketportal, avšak len na tri dni. Jednodňové vstupenky budú k dostaniu len na mieste konania festivali.

Miesto: -
Dátum: 28.08.2015



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu