VIDEO: Dvaja neznámi páchatelia kradli v Rosine priamo pod bezpečnostnou kamerou


Foto: VIDEO: Dvaja neznámi páchatelia kradli v Rosine priamo pod bezpečnostnou kamerou Foto: Facebook/Radovan Vrabec

Dňa 25. mája 2022 došlo v noci o 1:06 v areáli súkromnej spoločnosti v Rosine ku krádeži. Dvaja maskovaní muži si z uvedeného miesta odniesli fúrik a na ňom vibračnú dosku tzv. žabu. 

Na mieste bola nainštalovaná bezpečnostná kamera, ktorá trestný čin krádeže zachytila na videu. Páchatelia boli strednej, možno vyššej postavy. Oblečené mali mikiny s kapucňami na hlavách a čierne šatky na tvári. Krádež musela byž vopred naplánovaná a dokonca i premyslená, keďže si zlodeji pod kamerou dokonca aj naťahovali rukavice.

Jedného zo zlodejov zaujala pneumatika na štvorkolku, môžeme preto predpokladať, že môže mať štvorkolku, alebo sa o štvorkolky zaujímať. Odcudzená vibračná doska je modrá s bielym rámom, podľa majiteľa spoločnosti by ju mohli ponúkať za približne 150 až 350 eur.


Poškodený prosí verejnosť o pomoc so stotožnením páchateľov. Akékoľvek informácie, ktoré môžu súvisieť s uvedeným trestným činom môžete nahlásiť na čísle 0905658233.

„Ako obvykle dávam šancu zlodejom sa ozvať ako to už urobili viacerí, hoci v tomto prípade tomu moc neverím, stále je to tá najlepšia možnosť,” uvádza poškodený. Z uvedenej výpovede vyplýva, že ku krádeži v tomto objekte už došlo v minulosti viackrát. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu