Polícia prosí o pomoc s odhalením totožnosti muža, ktorý má informácie o krádeži bicykla na Kysuciach


Foto: Polícia prosí o pomoc s odhalením totožnosti muža, ktorý má informácie o krádeži bicykla na Kysuciach Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Polícia prosí verejnosť o pomoc s odhalením totožnosti muža, ktorý pozná okolnosti krádeže v Krásne nad Kysucou. Žiadosť o pomoc spolu so snímkami z bezpečnostnej kamery zverejnilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline v príspevku na sociálnej sieti.

Začiatkom tohto mesiaca bol v Krásne nad Kysucou odcudzený bicykel. Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Krásno nad Kysucou získali záznam z bezpečnostnej kamery zachytávajúcej neznámeho muža, ktorý by mal mať viac informácií o prípade.

Muž na zverejnených snímkach je chudej postavy a môže byť v strednom veku. Oblečenú mal sivú mikinu s nápisom LONDON, modré nohavice a čierne tenisky s bielym znakom. Tvár muža čiastočne zakrýva béžová šiltovka, čo môže sťažiť jeho identifikáciu

„V súvislosti s týmto prípadom pátrame po totožnosti muža na fotografiách, ktorý bude mať určite cenné informácie, ktoré nám pomôžu prípad objasniť,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Pokiaľ muža na záberoch poznáte, alebo máte akékoľvek informácie, ktoré by mohli polícii pomôcť s objasnením prípadu, zavolajte na bezplatné číslo 158 alebo napíšte súkromnú správu na oficiálnu facebookovú stránku polície.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu