Tri ulice v Bytčici budú od mája do októbra uzatvorené kvôli rekonštrukcii vodovodu. Pozrite si obchádzky


Foto: Tri ulice v Bytčici budú od mája do októbra uzatvorené kvôli rekonštrukcii vodovodu. Pozrite si obchádzky Foto: Mestský úrad v Žiline

Mesto Žilina informuje o úplnej uzávere cesty na Hattalovej ulici, Ulici Antona Bielka a na Tehelnej ulici v Bytčici v období od 25. mája do 31. októbra z dôvodu rekonštrukcie vodovodu.

Uzávera bude počas pracovných dní v čase od 6.00 hod. do 18.00, v piatok od 6.00 hod. do 12.00 hod. Práce sa budú realizovať postupne na pracovných úsekoch v maximálnej dĺžke 50 metrov miestnych komunikácií, na ktoré sa vzťahuje povolenie na úplnú uzáveru.

Ulice nebudú uzatvorené v uvedenom termíne súčasne, ale postupne podľa plánu rekonštrukcie vodovodu. Rekonštrukcia vodovodu začne na Ulici Antona Bielka s ukončením na Tehelnej ulici v celkovej dĺžke 491 m.

Ako posledná bude uzatvorená Hattalova ulica. Na záver každej pracovnej smeny pracovníci otvorené výkopy zakryjú prejazdovými plechmi. Na úplnú uzáveru bude upozorňovať dočasné dopravné značenie. Mesto sa za diskomfort počas prác ospravedlňuje. 


Obchádzkové trasy budú vedené nasledovne:  

Hattalova ulica – obchádzková trasa bude viesť cez Chalupkovu ulicu a ulicu Pod Dielce. 

Tehelná ulica – obchádzková trasa bude viesť cez Banícku ulicu, Rubínovú ulicu a Ulicu Antona Bielka. 

Ulica Antona Bielka – obchádzková trasa bude viesť cez Tehelnú ulicu a Banícku ulicu. 

Obchádzka na Hattalovej ulici. Zdroj - Mestský úrad Žilina



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu