Policajti zaistili u 22-ročného Žilinčana viac ako tisíc dávok drogy. Podľa predbežného skúmania ide o pervitín


Foto: Policajti zaistili u 22-ročného Žilinčana viac ako tisíc dávok drogy. Podľa predbežného skúmania ide o pervitín Foto: Polícia Žilinský kraj

Polícia v Žiline vykonala v uplynulých dňoch akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti a jej aktérov. V rámci nej zaistili u 22-ročného Andreja zo Žiliny kryštalickú látku, plastové striekačky s obsahom kryštalickej látky a tabletky.

Počas akcie policajti vykonali prehliadku iných priestorov, domovú prehliadku a pri ich výkone našli bielu kryštalickú látku, žltohnedú kryštalickú látku, plastové striekačky s bielou kryštalickou látkou a plastové vrecko s 11 tabletami s obsahom neznámej látky.

Zaistené látky boli zaslané na kriminalistickú expertízu, pričom predbežným skúmaním časti zisteného materiálu bolo zistené, že ide o pervitín v množstve, ktoré zodpovedá minimálne 1 389 jednotlivým bežným dávkam drogy.

Vyšetrovateľ Policajného zboru v Žiline obvinil muža zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi a spracoval na neho podnet na návrh na vzatie do väzby.







Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu