V herni v centre Žiliny sa pobili traja zákazníci, privolaná hliadka zadržala muža v pátraní


Foto: V herni v centre Žiliny sa pobili traja zákazníci, privolaná hliadka zadržala muža v pátraní Foto: ilustračné

Žilinskí mestskí policajti majú za sebou nočnú službu, počas ktorej vyriešili dva vážne prípady. Okrem bežných situácií, ktoré zvyknú riešiť a preverovať, boli približne dvadsať minút po polnoci privolaní na pomoc žene, ktorá mala zablúdiť v oblasti okružnej križovatky Rondel.

O preverenie požiadal operátor tiesňovej linky 112. Žena mala zablúdiť z dôvodu zrakového a iného zdravotného postihnutia. Hliadkou mestskej polície bola oznamovateľka prostredníctvom postupného vyťažovania cez mobilný telefón nájdená na ulici Juraja Závodského. Príslušníci ju previezli do miesta bydliska, kde si ju prevzal rodinný príslušník. 

Druhý prípad riešila hliadka krátko po druhej hodine nadránom. Aktivácia poplachového zariadenia mala za následok výjazd hliadky do herne v centre mesta.

„Dôvodom boli nezhody medzi tromi zákazníkmi, ktoré vyústili do fyzického konfliktu. Schladenie hlavy potreboval jeden zo zúčastnených, proti ktorému hliadka použila donucovacie prostriedky. Po obnovení verejného poriadku bolo preverovaním zistené, že jeden z trojice mužov figuruje v databáze hľadaných osôb,“ spresňuje Mestská polícia Žilina.

Zadržaný muž tak na základe zistenej informácie putoval rovno do rúk privolanej hliadke Policajného zboru, ktorá si hľadaného a prípad prevzala na ďalšie riešenie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu