Kriminálnej polícii sa podarilo vypátrať jedného z dvojice hľadaných Žilinčanov


Foto: Kriminálnej polícii sa podarilo vypátrať jedného z dvojice hľadaných Žilinčanov Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline v uplynulých dňoch žiadalo občanov o súčinnosť pri hľadaní viacerých osôb s trvalým bydliskom v okrese Žilina. Najnovšie polícia vyhlásila pátranie po dvoch mužoch, ktorí majú trvalé bydlisko v meste Žilina.

24-ročného muža menom Ivan Ďuriš (na fotografii vľavo) polícia hľadá z dôvodu, že bol naňho Okresným súdom v Bratislave vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody.

V prípade 25-ročného Ivana Pacíka (na fotografii vpravo) vydal príkaz na vzatie do väzby Okresný súd v Žiline. Obaja hľadaní sa skrývajú, aby na výkon trestu nemuseli nastúpiť.


Ak máte informácie o tom, kde by sa hľadaní mohli v súčasnosti zdržiavať, prípadne poznáte osoby, s ktorými sa stretávajú, zavolajte na bezplatné číslo 158, alebo napíšte súkromnú správu na facebookovú stránku polície.

Aktualizácia 27. mája 2022

Polícia v Žiline odvoláva pátranie po hľadanom 25-ročnom Ivanovi Pacíkovi. Hľadaný bol vypátraný príslušníkmi odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu