Bazény za korunu a Rozprávkový les: Vyrazte s deťmi na výlet do Veľkých Karlovíc


Foto: Bazény za korunu a Rozprávkový les: Vyrazte s deťmi na výlet do Veľkých Karlovíc
Galéria: 7 fotiek

Čo podniknúť s deťmi v nadchádzajúcich júnových dňoch, ktoré vás priam volajú na výlety? Vycestujte do českého Rezortu Valachy v obci Veľké Karlovice. Tento obľúbený hotelový komplex sa nachádza len tri kilometre za českou hranicou a rodinám s deťmi má skutočne čo ponúknuť.

Už v stredu 1. júna tu môžete osláviť Medzinárodný deň detí zvýhodneným vstupom za korunu do termálnych bazénov relaxačného centra Wellness Horal. Korunový vstup platí pre deti do 14 rokov, ktoré prídu spolu s dospelou osobou, pričom 1 dospelý môže sprevádzať maximálne 3 deti.

V nedeľu 5. júna vás rezort pozýva na tradičnú Rozprávkovú cestu lesom pri hoteli Galik. Deti sa na prechádzke stretnú s obľúbenými rozprávkovými a filmovými postavami a v cieli budú pripravené ukážky remesiel, hry so žabiakom Coquim, Gogen herná zóna, fotokútik či zóna doskových a IQ hier Mindok.

Galéria: 7 fotiek

O týždeň neskôr chystá Rezort Valachy cyklistický závod Bike Valachy Bílá v rámci DATART Valachy tour. V sobotu 11. júna bude pripravený závod s trasami pre dospelých aj deti v Ski areáli Bílá a v nedeľu 12. júna bude pokračovať Bike festival Bílá testovaním bicyklov, meranými jazdami na trailoch, jazdami zručnosti a ďalším programom. Do súťaže sa môžete registrovať online.

S deťmi môžete v okolí vyraziť na Stezku portáše Maliny, ktorá vedie zjazdovkou Razula, spoznávať zvieratá beskydských lesov, pokochať sa krásnym výhľadom do údolia alebo sa odfotiť pri obrom fotoráme. Tlačené inštrukcie ohľadom trasy dostanete na úpätí zjazdovky v Bistro Razula, kde sa môžete občerstviť burgerom, pizzou, kyselicou a ďalšími dobrotami.

Vybrať sa môžete aj na opačný svah nad Spa hotelom Lanterna, kde je vytvorená krátka zábavná Stezka valašských strašidel. Na jej konci na vás čaká posedenie s výhľadom do údolia, ktoré je ideálnym miestom pre piknik.

Galéria: 7 fotiek

Láka vaše deti golf? Môžete si ho spoločne vyskúšať na Golfovém hřišti Horal so zábavným programom Golf pro každého. Inštruktor vás prevedie ihriskom, vysvetlí vám základy a vyskúšate si hru na jamky aj odpaľovanie. Po golfe sa môžete občerstviť na vyhlásenej terase hotela Horal, pri ktorom sa nachádza aj krásne Kulíškovo hřiště.

A nezabudnite: najlepšie si tieto a ďalšie aktivity pre rodiny s deťmi užijete behom viacdenného pobytu v Rezortu Valachy, v rodinne zameranom Wellnes hoteli Horal alebo komfortnejšom Spa hoteli Lanterna s novou vonkajšou terasou. Pobytový balíček Letní dovolená zahŕňa neobmedzený wellness, lekcie jogy a aquafitness, masáže pre rodičov či vstup do zábavného parku v Bílé pre deti.

Galéria: 7 fotiek




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Rezort Valachy