Hľadáte si prácu v Žiline a okolí? Nestrácajte čas a spravte to ako Michal z Rabče


Foto: Hľadáte si prácu v Žiline a okolí? Nestrácajte čas a spravte to ako Michal z Rabče Foto: Michal Roštiak z Rabče je vo svojej práci spokojný (Zdroj: archív MR)

Agentúra Work Service pomohla nájsť brigádu a prácu stovkám obyvateľov žilinského regiónu. Už dlhší čas sa však pýtajú, čo sa s ňou stalo, pretože Work Service na svojej webovej adrese nevedia nájsť.

Work Service nezmizla, ale začiatkom minulého roka sa stala súčasťou skupiny Gi Group,“ vysvetľuje Jitka Součková, riaditeľka marketingového oddelenia spoločnosti. Týmto krokom posilnila skupina Gi Group svoju pozíciu na slovenskom trhu, čo sa v konečnom dôsledku pozitívne prejaví práve u uchádzačov o prácu.

„Gi Group získal za takmer 30 rokov skúseností dokonalý prehľad na trhu práce v rôznych odvetviach, preto dokážeme perfektne vyhovieť potrebám zamestnávateľov, ktorí hľadajú zamestnancov, ako aj uchádzačom, hľadajúcim prácu. V súčasnosti napríklad hľadáme zamestnancov na rôzne pozície pre výrobný závod Kia v Žiline, kde už pracuje viacero našich kandidátov,“ hovorí Andrej Gurín, manažér pobočky v Žiline.

Jedným z tých, ktorí si takto našli prácu práve v žilinskej automobilke, je aj Michal Roštiak z Rabče: „Nájsť poctivú pracovnú agentúru, ktorá si plní všetky zákonné povinnosti, je v tomto regióne veľmi ťažké, to potvrdí každý, kto si hľadá nové zamestnanie. Ja som to skúšal sám, ale nedarilo sa mi. Tak som sa obrátil na agentúru Gi Group, ktorá mi veľmi promptne zabezpečila pracovný pohovor a previedla ma celým výberovým procesom. O pár dní som už po zaškolení pracoval v Kia Slovakia. Som spokojný, mám prácu, pravidelnú výplatu a neustálu starostlivosť zo strany koordinátorky z personálnej agentúry,“ hovorí o svojej skúsenosti 30-ročný výrobný pracovník.

Pokiaľ si teda hľadáte prácu alebo zamestnancov v Žilinskom kraji, namiesto obľúbenej agentúry Work Service sa teraz spoľahnite na skúsený Gi Group. „Sprostredkúvame prácu takmer pre každého, navyše okrem zamestnania vieme zabezpečiť aj ubytovanie. Pracovné ponuky aj kontakt nájdete na našej stránke www.gigroup.sk,“ uzatvára Andrej Gurín.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Work Service