Predajný automat na Národnej ulici v Žiline sa zasekol, zákazníkom budú vrátené peniaze aj tovar


Foto: Predajný automat na Národnej ulici v Žiline sa zasekol, zákazníkom budú vrátené peniaze aj tovar Foto: Facebook/Žilinská burza/Inzercia Žilina

Nie je tajomstvom, že predajné automaty sú často mimo prevádzky, chýba v nich náplň, alebo sa v nich pri vydávaní zasekne zakúpený tovar. Máloktorý majiteľ či prevádzkovateľ takéhoto automatu sa však pokúša odškodniť zákazníkov, ktorí prišli o svoje peniaze a navyše ostali hladní či smädní.

Výnimkou je Žilinčan Marek, ktorý v príspevku na sociálnej sieti zverejnil problém s predajným automatom na Národnej ulici pri železničnej stanici v Žiline. V pondelok 16. mája sa v ňom počas dňa zasekol tovar, takže množstvo zákazníkov nedostalo jedlo alebo nápoj, po ktorý si prišli a zaplatili.

„V prípade ak toto čítate, určite mi napíšte správu a vrátime vám vaše peniaze a taktiež vami chcený tovar ako malé ospravedlnenie. Veľmi nás to mrzí,“ napísal Marek v príspevku, pričom vysvetlil, že nespokojných zákazníkov síce zachytili bezpečnostné kamery, ich identita je však neznáma.

Autor príspevku okrem toho zdôraznil, že sa na automate nachádza telefónne číslo, ktoré treba v prípade poruchy alebo akéhokoľvek problému využiť. „V prípade, ak sa vám niečo podobné stane, neobávajte sa napísať SMS a budeme vás spätne kontaktovať,“ dodal.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu