AS Trenčín dnes odohrá v Žiline svoj zápas Ligy Majstrov


Foto: AS Trenčín dnes odohrá v Žiline svoj zápas Ligy Majstrov Foto: aegon.com

Už dnes zaplavia Žilinu fanúšikovia AS Trenčín, ktorých klub na Štadióne pod Dubňom odohrá zápas v rámci 2. predkola Ligy majstrov 2015/2016. Úradujúci šampióni z Trenčína v Žiline privítajú rumunského favorita a bývalého európskeho šampióna Steaua Bukurešť. Výkop je naplánovaný na 20:30 hod.

Kapitán AS Trenčín chváli prostredie v Žiline

Keďže v súčasnosti futbalový štadión pod hradom Matúša Čáka nespĺňa kritéria pre zápasy Ligy Majstrov, musí majster z Trenčína hosťovať svoje zápasy u nás. Kapitán AS Trenčín Peter Kleščík, pre ktorého pôjde o premiéru v najprestížnejšej klubovej súťaži na svete, verí, že práve prostredie v Žiline im prinesie úspech. Podobné prostredie zažili futbalisti Trenčína v minuloročnom zápase s anglickým FC Hull City, vtedy boli s atmosférou spokojní. Žilina má podľa lídra Trenčanov momentálne najlepší futbalový štadión na Slovensku.

Videopozvánka hráčov AS Trenčín na dnešný zápas

Aktualizácia o tlačovú správu k bezpečnosti

Bezpečnostné opatrenia v súvislosti s futbalovým zápasom

V súvislosti s dnešným (14. júla) futbalovým stretnutím medzi mužstvami AS Trenčín a FC Steaua Bukurešť pripravilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline bezpečnostné opatrenia za účelom ochrany života, zdravia, majetku, verejného poriadku, zamedzeniu výtržností a diváckeho násilia v okolí futbalového štadióna a v meste Žilina.

Policajti budú dohliadať aj na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Svoju pozornosť zamerajú hlavne na okolie futbalového štadióna, kde budú riadiť a usmerňovať cestnú premávku. Najmä v blízkom okolí futbalového štadióna treba počítať so zhustenou cestnou premávkou. Polícia žiada futbalových fanúšikov, ako aj širokú verejnosť o trpezlivosť a dôsledné rešpektovanie pokynov policajtov.

Miesto: -
Dátum: 14.07.2015 - 20:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu