Mladá vodička nabúrala v Rakovej do plynovej prípojky a oplotenia. Policajti u nej namerali cez dve promile


Foto: Mladá vodička nabúrala v Rakovej do plynovej prípojky a oplotenia. Policajti u nej namerali cez dve promile Foto: Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Žiline

V okrese Čadca evidujú v posledných týždňoch zvýšený počet opitých motoristov. Polícii sa veľkú časť z nich darí odhaliť ešte predtým, než spôsobia nehodu. Aj napriek ich aktívnej činnosti a náhodným kontrolám však dochádza k dopravným nehodám, pri ktorých asistuje alkohol.

K ďalej takejto došlo v nedeľu 15. mája v ranných hodinách na ceste druhej triedy v obci Raková v okrese Čadca. 21-ročná vodička z Čadce na rovnom úseku cesty nabúrala osobným autom Citroën do plynovej prípojky a oplotenia dvoch rodinných domov. 


Nehoda sa stala v smere od obce Staškov. Prečo mladá vodička strhla na rovnej ceste volant do plotov rodinných domov zatiaľ polícia nevie. Po dopravnej nehode sa podrobila dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 2,21 promile, z nehody našťastie vyviazla bez zranení.

Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 4300 eur. Mladej vodičke bola na mieste obmedzená osobná sloboda a zadržaný vodičský preukaz. V súvislosti s touto udalosťou vodička čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Foto - Krajské riaditeľstvo PZ v Žiline


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu