Frekventovanú cestu I/18 v Ružomberku čaká od 30. mája rozsiahla rekonštrukcia. Pozrite si zoznam obchádzok


Foto: Frekventovanú cestu I/18 v Ružomberku čaká od 30. mája rozsiahla rekonštrukcia. Pozrite si zoznam obchádzok Foto: Facebook/Viktor Mydlo

Úsek cesty I/18 v Ružomberku od Mosta na Nábreží M. R. Štefánika cez svetelnú križovatku MONDI až po križovatku Liptovské Sliače čaká od pondelka 30. mája rozsiahla rekonštrukcia. Do konca júla by mala byť ukončená po OMV a celkovo bude trvať 76 dní.

Najťažšie úseky budú zrekonštruované prednostne, začiatkom júla by mala byť ukončená najkritickejšia časť. Miestom rekonštrukcie bude môcť prechádzať len nákladná doprava. Zoznam obchádzok pre osobné autá je nasledovný:

Obchádzka z Banskej Bystrice do Žiliny a Dolného Kubína pôjde cez Cestu do tehelne a Bystrickú cestu smerom cez Ulicu sv. Anny ku semaforu na Železničnej stanici.

Obchádzka z Banskej Bystrice do Liptovského Mikuláša pôjde cez Štiavničku. Obchádzka Dolný Kubín - Liptovský Mikuláš pôjde cez Likavku popod Mních. V opačnom smere však prejazd nebude umožnený kvôli zúženej vozovke.

O rekonštrukcii cesty informoval na sociálnej sieti hovorca primátora mesta Ružomberok Viktor Mydlo. O ďalších novinkách ohľadom rekonštrukcie bude mesto informovať na svojich sociálnych sieťach a na mestskej webovej stránke.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu