Na Rosinskej ceste došlo k ďalšej zrážke osobného auta s cyklistom, dopravu riadia policajti


Foto: Na Rosinskej ceste došlo k ďalšej zrážke osobného auta s cyklistom, dopravu riadia policajti Foto: Facebook/Dopravný servis Žilina

Na Rosinskej ceste v Žiline došlo k ďalšej nehode, pri ktorej sa zrazilo osobné motorové vozidlo s cyklistom. Ostatných účastníkov cestnej premávky o tom v príspevku na sociálnej sieti informoval člen facebookovej skupiny Dopravný servis Žilina.

Ku kolízii medzi autom a cyklistom došlo na začiatku Rosinskej cesty, tesne za kruhovým objazdom pri reštaurácii Marína. Osobné vozidlo pred zrážkou smerovalo do Rosiny, po nehode ostalo stáť prednou časťou na chodníku.

Premávku na tomto mieste momentálne riadi polícia, ktorá púšťa vozidlá striedavo v oboch smeroch. Zdržanie je mierne, takisto v obidvoch smeroch.


Rosinská cesta je miestom častých nehôd, preto je dôležité zvýšiť opatrnosť pri jej prejazde. Slnečné počasie navyše v tomto období láka na cesty aj mnohých cyklistov, ktorí by mali byť s motoristami k sebe navzájom rovnako ohľaduplní.

O ďalšej tragickej zrážke cyklistu s osobným motorovým vozidlom, ktorá sa taktiež odohrala na Rosinskej ceste, sme informovali v predošlom článku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu