Stretnutie s obyvateľmi ohľadom nového mosta v Liptovskej Ondrašovej prebehne 12. mája. Opravovať sa má cez letnú špičku


Foto: Stretnutie s obyvateľmi ohľadom nového mosta v Liptovskej Ondrašovej prebehne 12. mája. Opravovať sa má cez letnú špičku Foto: Facebook/Mesto Liptovský Mikuláš

Stretnutie s obyvateľmi k organizácii dopravy kvôli výstavbe nového mosta v Liptovskej Ondrašovej sa uskutoční 12. mája o 17. hodine v Kultúrnom dome v Liptovskej Ondrašovej. 

Cieľom stretnutia má byť informovanie o dopravných možnostiach, obchádzkových trasách a riešenie dopravných situácií, ktoré vzniknú uzávierkou mosta. 

Rekonštrukcia mosta ponad rieku Jalovčianka na ceste č. II/584, ktorú plánuje spustiť Žilinský samosprávny kraj v najvyššej špičke letnej sezóny, zasiahne organizáciu dopravy v meste a bežný život obyvateľov na niekoľko mesiacov. 


Žilinský samosprávny kraj, ktorý je investorom stavby, podľa mesta Liptovský Mikuláš stretnutie s obyvateľmi ohľadom organizácie dopravy nezvolal, rozhodli sa ho preto zvolať zástupcovia mesta. 

O účasť požiadali aj predstaviteľov Žilinského samosprávneho kraja, zástupcov zhotoviteľa a projektanta.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu