V pôrodnici žilinskej nemocnice prišlo 5. mája na svet 555. dieťa v tomto roku


Foto: V pôrodnici žilinskej nemocnice prišlo 5. mája na svet 555. dieťa v tomto roku Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Personál gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline čakalo vo štvrtok 5. mája príjemné prekvapenie. Práve v tento špeciálny dátum, ktorý obsahuje dve päťky, pomohli na svet 555. dieťaťu v tomto roku. Žilinská nemocnica sa o príjemnú správu podelila v príspevku na sociálnej sieti.

Päťka nemohla chýbať ani v čase narodenia malého Samka. Syn Majky a Martina z Kotešovej prišiel na svet presne o 11:25 hod., pričom vážil takmer 3,5 kilogramov a meral 52 centimetrov. Čoskoro by sa mala celá rodinka vrátiť domov, kde na Samka čaká jeho staršia dvojročná sestra Miška.

„Musíme tiež prezradiť, že náhoda to tak chcela, že sme vo štvrtok v pôrodnici pripravovali príspevok k Medzinárodnému dňu pôrodných asistentiek a práve maminka Majka pred pôrodom súhlasila, že bude jeho súčasťou. Vtedy sme ešte netušili, že práve ona bude aj našou 555. mamičkou. Prajeme im skorý návrat domov a celej rodinke posielame najmä veľa zdravíčka do ďalších dní,“ uviedla žilinská nemocnica v príspevku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu