Leto v Beskydách s wellnessom a zážitkami? Rezervujte si termín za najlepšiu cenu už teraz


Foto: Leto v Beskydách s wellnessom a zážitkami? Rezervujte si termín za najlepšiu cenu už teraz

Malebná príroda Beskýd s neporušenými lesmi, drevenými chalúpkami a stádami oviec na úbočiach hôr, úžasný wellness, skvelé jedlo a hlavne, božský pokoj. Láka vás presne takáto letná dovolenka? Máte ju doslova „za rohom“: v Rezorte Valachy vo Veľkých Karloviciach, len tri kilometre za českou hranicou. A až do 15. mája si naviac môžete pobyt rezervovať za tu najvýhodnejšiu first minute cenu.

Letné pobyty sú v miestnych hoteloch Lanterna a Horal doslova plné pohody a nevšedných zážitkov. Množstvo z nich je dokonca zahrnutých priamo v cene pobytu. Najväčším lákadlom je bezpochyby časovo neobmedzený vstup do Wellness Horal s termálnymi bazénmi, fitkom a saunovým svetom, kde sa niekoľkokrát denne konajú saunové rituály, z toho jeden špeciálne pre deti. Vďaka Wellness Horal máte o program postarané za každého počasia.

A to nie je všetko. Letné pobyty zahŕňajú tiež raňajky aj večeru, relaxačnú masáž od ázijských terapeutov, lekciu golfu pre začiatočníkov, piknik alebo voľnú rodinnú vstupenku do detského parku Bílá. Rána vám spríjemní lekcia jógy pod širokým nebom, pri Spa hoteli Lanterna najnovšie aj na vonkajších drevených pódiách.

Práve v tomto legendárnom horskom hoteli vás tento rok čakajú aj ďalšie novinky: pribudla vonkajšia terasa, reštaurácia získala nový vzhľad, vybrané izby majú klimatizáciu… Keď k tomu pripočítate, že v cene je ti aj popoludňajší snack Aperitivo moment a vstup do ďalšieho, hotelového L-Spa vyhradeného len ubytovaným hosťom, je jasné, že tu si prídu na svoje nároční cestovatelia prahnúci po pokoji, pôžitkoch a osobnej starostlivosti.

A čo ešte môžete v Rezorte Valachy zažiť? Pripravené sú požičovňa elektrobicyklov KTM, kurzy pečenia valašských frgálov a pizze, hudobné podvečery na terase alebo novinka: lekcia tenisu pre deti a škola in-line korčuľovania.

Na výlety po okolí vám na recepcii zdarma požičajú LEKI hole na nordic walking a pridajú aj mapku s tipmi, kam vyraziť. Priamo pri hoteloch Rezort Valachy vybudoval niekoľko náučných chodníkov. V okolí sú hneď tri rozhľadne, ale tiež legendárny Karlovský kostol postavený bez jediného kúsku kovu. Na kúpanie po šírim nebom láka vodní nádrž Na Stanoch zvaná aj valašský Balaton a za návštevu tiež stoja blízke Pustevny, bájne hory Radhošť a Soláň či skanzen v Rožnově pod Radhoštěm.

Teraz už len si premyslieť termín a rezervovať svoju izbu. Neotáľajte, o dovolenku v Beskydách je čím ďalej väčší záujem!

Všetko o Letnej dovolenke v Beskydách: www.valachy.cz/pobyty/letni-dovolena/

Náš tip

  • Nemáte dosť času na viacdennú dovolenku? Doprajte si aspoň dve noci s pobytom Romantické hýčkanie, ktorý je ideálne hlavne pre páry.
  • Ubytujte sa v Spa hoteli Lanterna v dobe Týždňa kultúry na Valašsku a v cene máte vstupenku na divadelné predstavenie.
  • Chcete nielen odpočívať ale sa tiež venovať svojmu rozvoju? Príďte do Spa hotela Lanterna medzi 10. – 13. 7. na pobyt s legendárnym koučom Mariánom Jelínkom, ktorý spolupracuje s radom špičkových manažérov a športovcov, v minulosti mj. s Jaromírem Jágrem a aktuálne s tenistkou Karolínou Plíškovou.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Rezort Valachy