Katolícka univerzita v Ružomberku otvorí nové študijné programy v oblastiach manažmentu a práva


Foto: Katolícka univerzita v Ružomberku otvorí nové študijné programy v oblastiach manažmentu a práva Foto: Katolícka univerzita v Ružomberku

Katolícka univerzita v Ružomberku uzatvorila zmluvu o spolupráci s Univerzitou Collegium Humanum vo Varšave, vďaka ktorej otvorí nové ročné študijné programy. Štúdium na týchto programoch bude zamerané hlavne na manažment a právo, jeho úspešným ukončením získajú absolventi tituly MBA, DBA a LL.M.

„Som nesmierne rád, že sa Katolíckej univerzite podarilo uzavrieť spoluprácu práve s Univerzitou Collegium Humanum vo Varšave. Táto vysoká škola sa vyznačuje svojou kredibilitou, kvalitou a praktickým prístupom k vzdelávaniu. Pevne verím, že nové študijné odbory prinesú našim študentom vzdelanie na európskej úrovni i neoceniteľné skúsenosti, ktoré neskôr zúročia vo svojich zamestnaniach,“ vyjadril sa Jaroslav Demko, rektor Katolíckej univerzity v Ružomberku.

Výučba by mala prebiehať počas dvoch semestrov v jednom roku a je primárne určená pre absolventov a pracovníkov v sociálnych, podnikateľských a manažérskych oblastiach, v štátnej správe či samosprávach. Svoje vzdelanie si v nových študijných programoch môžu rozšíriť aj právnici, pedagógovia či iní záujemcovia.

Všetky podmienky štúdia, konkrétne študijné programy a moduly budú upresnené študijným oddelením katolíckej univerzity do 5. mája tohto roku. Bližšie informácie záujemcom o štúdium poskytne univerzita na emailovej adrese dominika.pruchova@ku.sk a na telefónnom čísle +421 918 337 418.

„Kvalitné vzdelanie pokladám za základný stavebný kameň, na ktorom je potrebné budovať a stále zveľaďovať našu spoločnosť. Preto sa už teraz teším na všetkých, ktorí sa rozhodnú vzdelávať prostredníctvom nových programov i štúdiom na všetkých ostatných fakultách našej univerzity, ktorá formuje študentov už takmer 22 rokov,“ dodal rektor univerzity. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu