Mladík z Čadce poškodil v centre Žiliny predajné stánky, skupina mužov ničila označenie autobusovej zastávky


Foto: Mladík z Čadce poškodil v centre Žiliny predajné stánky, skupina mužov ničila označenie autobusovej zastávky

Žilinskí mestskí policajti opäť riešili prípady vandalizmu v centre mesta. Počas nočnej služby zasahovali pri dvoch udalostiach. Krátko pred druhou hodinou rannou hliadka zadržala na autobusovej stanici 22-ročného muža z Čadce, ktorý poškodil rozbitím sklených výplní predajné stánky.

Vzhľadom na dôvodné podozrenie spáchania trestného činu si vec prevzal na ďalšie riešenie Policajný zbor. Približne o dve hodiny neskôr upozornil prechádzajúcu hliadku okoloidúci obyvateľ. V čase o 04:15 hod. na Hviezdoslavovej ulici skupina osôb ničila označenie autobusovej zastávky.

„V súčinnosti s operátorom kamerového systému hliadka zistila 3 mužov, z ktorých jeden sa pokúsil označník ohnúť, druhý muž znečistil verejné priestranstvo. Obaja boli za svoje konanie pokutovaní,“ dodáva Mestská polícia Žilina na sociálnej sieti.

Príslušníci narazili počas služby aj na dvoch mužov, ktorí následkom požitia alkoholických nápojov nevládali ďalej pokračovať a zaspali na zemi. Jeden z nich ležal na tráve pod lampou verejného osvetlenia, druhý v blízkosti obchodného domu. Obom osobám hliadky pomohli.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu