Ceny jazdených áut začínajú stúpať, žilinský predajca Vendetta Cars prináša balíček výhodných služieb financovania


Foto: Ceny jazdených áut začínajú stúpať, žilinský predajca Vendetta Cars prináša balíček výhodných služieb financovania

Viac než dva roky trvajúca pandémia koronavírusu a následná vojnová situácia na Ukrajine zasiahli v nemalej miere aj segment jazdených automobilov. Automobilky obmedzujú výrobu nových áut, čo sa odráža aj v kategórii jazdeniek. Ceny pomaly stúpajú a situáciu do istej miery zhoršuje aj inflácia.

V súčasnom období môže byť preto ideálny čas na kúpu jazdného auta. Zbytočné odkladanie a čakanie povedie s vysokou pravdepodobnosťou k navýšeniu nákladov. V prípade, že svoje nové auto neplánujete kúpiť v hotovosti, je vhodné využiť služby odborných poradcov a sprostredkovateľov. 

Už niekoľko mesiacov funguje v Žiline nová lokálna značka Vendetta Cars, ktorá zastrešuje nielen dovoz a predaj jazdených automobilov, ale aj komplexný balík služieb od vybavenia financovania, poistenia, prihlásenia a následných pravidelných aj vyžiadaných servisných úkonov.

Z pohľadu financovania platí, že čím vyššia je akontácia, tým nižšie sú splátky. Certifikovaní finanční poradcovia vo Vendetta Cars dokážu nastaviť akontáciu a rozložiť splátkový kalendár tak, že sú mesačné platby dostatočne nízke a dostupné pre každého.

„Všetko kompletne vybavíme u nás priamo na predajni, nakoľko všetci naši predajcovia sú aj certifikovaní finanční poradcovia Národnou bankou Slovenska. Pri financovaní vieme nastaviť už 10 % akontáciu a splátky rozložiť až na 96 mesiacov, vďaka čomu vedia byť výhodne nízke,“ spresňuje jeden z majiteľov spoločnosti.

Predpokladá sa, že v blízkej budúcnosti budú rásť s cenami áut aj úroky. Zatiaľ sú však ešte stále nízke, čo pri výhodnom financovaní vytvára ideálne podmienky na kúpu. Výhodou pri žiadosti o úver je napríklad aj to, že nie je potrebné  využiť neúmerne vysoké havarijné poistenie nevyhnutné pri uzatváraní bežných leasingových zmlúv.

„Klient ak si chce havarijné poistenie riešiť, môže si ho dať samostatne podľa svojich pravidiel a nastaviť si ho ako potrebuje a taktiež si zvoliť svoju obľúbenú poisťovňu,“ spresňuje Miroslav Černák, spoluzakladateľ a riaditeľ Vendetta Cars.

Po kúpe automobilu navyše v technickom preukaze nefiguruje ako vlastník najskôr banka, ale priamo klient. To znamená, že sa ušetrí čas strávený na dopravnom inšpektoráte a nadbytočná administratíva so splnomocnením banky.

Výhodou financovania od Vendetta Cars je tiež možnosť využitia mimoriadnych splátok, kde sa prehodnotí nanovo splátkový kalendár. Samozrejmosťou je predčasné vyplatenie úveru, kde síce klient zaplatí penalizáciu vo výške 5 % z istiny, no úrok je mu za nasledujúce obdobie odpustený.

Výhodné podmienky úverov na jazdené automobily môžu využiť aj firemní zákazníci, ktorým je dostupný aj odpočet DPH. Viac informácií poskytnú a prípadné otázky ochotne zodpovedajú finanční poradcovia Vendetta Cars, ktorých kontakty nájdete na stránke https://www.vendettacars.sk/kontakt/.

Aktuálna ponuka vozidiel:


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Vendetta Cars