Marec patrí knihám: Tento víkend prebieha v Žiline výmena knižných titulov pri dobrej hudbe a káve


Foto: Marec patrí knihám: Tento víkend prebieha v Žiline výmena knižných titulov pri dobrej hudbe a káve Foto: Facebook/KC Hoffmann

Tretí mesiac v roku sa spája s knihami a čítaním. Pri tejto príležitosti vznikla spolupráca KC Hoffmann a SWAP ŽILINA, ktorá vám v posledný marcový víkend prináša swap kníh.

Je to skvelá príležitosť získať nové knihy a, naopak, tie vaše, ktoré už dlhšie smútia na poličkách si môžu nájsť nového majiteľa. 

Aké knihy môžete priniesť?

  • také, ktoré by si s dobrým pocitom podaroval/a kamarátke, rodine a podobne
  • knihy, ktoré nie sú popísané, roztrhané, či ochudobnené o pár stránok
  • knihy nediskriminujeme podľa žánru ani jazyka
  • za knihy nepovažujeme katalógy, manuály, časopisy, brožúry ani univerzitné skriptá

Ak sa chcete zúčastniť, ale nemáte žiadne knihy na výmenu, nezúfajte -  nie je nevyhnutné ich so sebou priniesť. Taktiež aj vstupné na toto podujatie je úplne dobrovoľné. 


Swap bude prebiehať od 13:00 do 17:00. Po ňom sa pokojne môžete s náručou plnou kníh usadiť v priestoroch KC Hoffmann a začítať sa pri dobrej káve alebo čaji. Tí, ktorí si čítanie nechajú až na neskôr si môžu vychutnať koncert dvoch žilinských kapiel Peter Kulich & Band a Best Zeroes.

Kultúrne centrum Deža Hoffmanna je priestor na Národnej ulici v Žiline, ktorý vám poskytne oddych, kultúrne vyžitie aj zábavu. Pravidelne organizuje koncerty, divadlá, workshopy, či prednášky.


Miesto: -
Dátum: 26.03.2022 - 13:00    17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu