Dorotka Salášková zo žilinskej Atletickej Akadémie sa zúčastnila Majstrovstiev Slovenska juniorov


Foto: Dorotka Salášková zo žilinskej Atletickej Akadémie sa zúčastnila Majstrovstiev Slovenska juniorov

Počas soboty 5. marca sa dorastenka Atletickej Akadémie v Žiline (AKAZA) Dorotka Salášková zúčastnila Majstrovstiev Slovenska juniorov, ktoré sa konali v Bratislavskej hale Elán.

Najskôr sa predstavila v behu na 60 metrov, kde skončila s časom 8.31 sekundy. Vo finále sa jej podarilo zlepšiť a pri druhom pokuse dosiahnuť čas 8.27 s, obsadila tak nakoniec 7. miesto.

V skoku do diaľky si dvakrát zlepšila osobný rekord. Najskôr skočila 520 cm a neskôr 522 cm a vo finále taktiež obsadila 7. miesto. V závere dňa ešte absolvovala beh na 200 metrov v čase 28.26 s.

S výkonmi sme spokojní, Dori absolvovala 3 disciplíny, kde sme skromne počítali len s rozbehmi na 60m a s finále v diaľke sme tiež veľmi nerátali. Najviac si ceníme osobáky a posun v diaľke (posledný prešlapnutý pokus letel niekde na úroveň 540 cm). Pred 200-vkou už bola cítiť značná únava, ktorá sa po dvoch 60-kách a 6 pokusoch v diaľke podpísala ale časom 28.26 zaostala len 0.3 s za svojim osobným rekordom,“ uviedli členovia akadémie na sociálnej sieti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu