Žilinské realitné kancelárie pomáhajú utečencom z Ukrajiny, zabezpečujú pre nich ubytovanie a služby


Foto: Žilinské realitné kancelárie pomáhajú utečencom z Ukrajiny, zabezpečujú pre nich ubytovanie a služby Foto: ilustračné / pixabay.com

Žilinský kraj zažíva v posledných dňoch obrovskú vlnu solidarity a spolupatričnosti pri pomoci Ukrajine a jej obyvateľom. Dve realitné kancelárie zo Žiliny sa rozhodli pridať k tejto iniciatíve a tiež podať pomocnú ruku Ukrajincom utekajúcim pred vojnou na naše územie.

Realitné centrum LICITOR group, a.s. momentálne pripravuje priestory v centre Žiliny, ktoré budú slúžiť na dočasné ubytovanie utečencov z Ukrajiny. Miesto sa bude nachádzať na ulici Sládkovičova 6 a malo by mať kapacitu približne 15 lôžok.

MGM realitné centrum sa rozhodlo pomôcť iným spôsobom. Snaží sa nielen pomocou sociálnych sietí nájsť prenajímateľov, ktorí sú ochotní poskytnúť krátkodobé ubytovanie rodinám z Ukrajiny. Rodiny by si mali za takéto ubytovanie platiť sumu určenú prenajímateľom, realitná kancelária ponúka svoje služby a potrebný servis bezplatne.


Pokiaľ máte priestory na prenájom alebo poznáte prenajímateľa, ktorý by bol ochotný utečencov ubytovať, kontaktuje realitné centrum MGM na telefónnom čísle 0903 862 286.

Ak poznáte obyvateľa Ukrajiny, ktorý nutne potrebuje ubytovanie v Žiline, kontaktuje realitnú kanceláriu LICITOR na čísle 0905 464 593 alebo mailom na adrese licitor@licitor.sk.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu