Vodička v Trnovom spôsobila nehodu a následne z miesta ušla. Pomôžte polícií v pátraní


Foto: Vodička v Trnovom spôsobila nehodu a následne z miesta ušla. Pomôžte polícií v pátraní
Galéria: 5 fotiek

V utorok 23. júna 2015 popoludní (v čase okolo 13.15 hodiny) došlo v mestskej časti Žilina – Rosinky k dopravnej nehode.

Doposiaľ neznáma vodička (vlasy svetlej farby) viedla motorové vozidlo nezistenej značky a evidenčného čísla, striebornej farby po ceste tretej triedy v smere od mestskej časti Žilina – Trnové na Žilinu.

V ostrej pravotočivej zákrute z doposiaľ presne nezistených príčin narazila s vozidlom do zvodidiel vpravo. Následne prešla do protismeru, kde narazila do oplotenia rodinného domu. Vodička si nesplnila povinnosť účastníka dopravnej nehody a z miesta odišla na neznáme miesto.

V súvislosti s touto udalosťou prebieha objasňovanie vo veci priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Polícia na prípade intenzívne pracuje a po vodičke aj vozidle pátra.

Polícia žiada aj občanov, aby akékoľvek informácie k neznámej vodičke a vozidlu, ako aj k dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne priamo kontaktovali Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline na telefónnych číslach 0961403521, 0961403510 alebo 0961403500.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu