Dopravná nehoda vo Fačkove skončila tragicky


Foto: Dopravná nehoda vo Fačkove skončila tragicky
Galéria: 2 fotky

Dopravná nehoda zo stredy skončila tragicky, príčiny nehody zatiaľ nie sú známe. “V stredu 24. júna okolo 18.35 hodiny došlo na ceste prvej triedy (I/64) v katastri obce Fačkov, okres Žilina k vážnej dopravnej nehode.55 ročný vodič (z Handlovej) viedol osobné motorové vozidlo Škoda Octavia v smere od Rajca na Prievidzu. Z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do pred ním stojaceho návesu nákladného motorového vozidla Volvo, ktoré viedol 40 ročný vodič (z okresu Čadca),” uviedol policajný hovorca Radko Moravčík

O život prišla spolujazdkyňa zo Škody Octavie

“Pri dopravnej nehode žiaľ vyhasol život 55 ročnej spolujazdkyne z vozidla Škoda Octavia. Ostatní účastníci dopravnej nehody neboli zranení. Alkohol u vodičov vykonanými dychovými skúškami zistený nebol. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 5.000.-€. V súvislosti s touto tragickou dopravnou nehodou prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,” dodal Moravčík.
 
 
Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dodržiavali dopravné predpisy a rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ