Automobiloví nadšenci sa opäť zídu za žilinskou plavárňou, sezóna Autá & Káva bude otvorená 5. marca


Foto: Automobiloví nadšenci sa opäť zídu za žilinskou plavárňou, sezóna Autá & Káva bude otvorená 5. marca Foto: Facebook / Autá & Káva Žilina

Po dlhšej prestávke sa v Žiline opäť zídu automobiloví nadšenci. Na dnes už tradičnom podujatí s názvom Autá & Káva predstavia veterány, tuningové autá aj super-športy. Stretnutie bude prebiehať v neformálnej atmosfére pri rannej káve a chutnom občerstvení. 

Akcia je vhodná pre mladých, starších aj rodiny s deťmi. V súčasnosti patrí k dobre známym a vyhľadávaným nielen v Žiline ale aj v celom Žilinskom kraji či dokonca mimo neho.

„Každý je vítaný, či už prídete ukázať svojho motorizovaného miláčika, pokochať sa nádhernými strojmi, podebatovať so zanietenými majiteľmi alebo ste len náhodný okoloidúci, ktorý sa pýta, prečo tam tie krásne autá stoja,“ uvádzajú organizátori na sociálnej sieti.

Prvé tohtoročné stretnutie sa uskutoční na parkovisku pri Športovej hale za plavárňou (Korytnačka) v sobotu 5. marca 2022. Začiatok podujatia je o 08:00 hod. s trvaním štyri hodiny.


Pri návšteve je potrebné dodržiavať nasledovné pravidlá:

  • Nepáliť pneumatiky,
  • Nejazdiť rýchlo,
  • Nevytáčať motory a nerobiť hluk,
  • Rešpektovať a neničiť cudzí majetok,
  • Dbať na svoju bezpečnosť a bezpečnosť ostatných návštevníkov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu