Práca s autami ich baví: Vendetta Cars prináša do Žiliny limitovaný Mercedes v hodnote 335-tisíc eur


Foto: Práca s autami ich baví: Vendetta Cars prináša do Žiliny limitovaný Mercedes v hodnote 335-tisíc eur
Galéria: 8 fotiek

Na trhu s jazdenými vozidlami pribudol koncom minulého roka nový silný hráč - značka Vendetta Cars. Kolektív ľudí, ktorí majú bohaté skúsenosti s dovozom a predajom áut, otvoril svoj nový showroom na okraji sídliska Solinky v Žiline. Za necelého pol roka sa majiteľom podarilo dosiahnuť viaceré úspechy a potešiť množstvo zákazníkov, ktorí si splnili sen kúpou jazdeného automobilu.

Vendetta Cars sa od ostatných predajcov odlišuje vo viacerých oblastiach. Vďaka vybudovanej sieti kontaktov na oficiálnych zástupcov prémiových značiek doma aj v zahraničí vedia v showroome vyhľadávať zánovné autá v skvelom stave, a za ceny, ktorým budú konkurovať inde len ťažko.

Pri predaji ponúkajú odlišný prístup - všetky autá v ponuke sú aj reálne na sklade a zákazníci si ich majú možnosť pozrieť priamo v Žiline. Showroom je zároveň aj majiteľom týchto vystavených kúskov, takže celý proces nákupu automobilu môže byť, a väčšinou aj je, expresne rýchly.

Ďalšou nespornou výhodou sú možnosti odpočtu DPH z ceny vozidla či ponuka výhodných možností financovania. V showroome sú navyše všetkým zákazníkom kedykoľvek k dispozícii VIP servisné služby. Samozrejmosťou je štandardná dvojročná záruka na predávané automobily a nová STK. O všetkých službách sa viac dočítate v našom predošlom článku.

Aktuálne nájdete v showroome Vendetta Cars v Žiline auto, ktoré sa len tak hocikde nevidí. Ide o limitovaný model - Triedu S 65 AMG Long Final Edition. Toto vozidlo bolo vyrobené v obmedzenom počte kusov, na celom svete ich jazdí len 130. Ide o veľmi exkluzívny model so 6 litrovým 12-valcovým motorom a výkonom 620 konských síl (463 kW), ktorý má navyše zadný náhon. 

Pokiaľ si ho chcete pozrieť osobne, máte možnosť navštíviť predajňu na ulici Prielohy 1166/1D na žilinskom sídlisku Solinky. Cenovka tohto  konkrétneho modelu sa pohybuje na úrovni 335 000 eur s DPH a reflektuje nielen počet najazdených kilometrov a rok výroby ale aj stav a výbavu.

Viac o tomto unikátnom automobile ako aj celú ponuku vozidiel nájdete na stránke www.vendettacars.sk, prípadne môžete osloviť predajcov mailom info@vendettacars.sk alebo telefonicky +421 910 117 755.

Aktuálna TOP ponuka:




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Vendetta Cars