AKTUÁLNE: V Žiline a okolí sa tvorí silná poľadovica, na cestách evidujú viaceré nehody


Foto: AKTUÁLNE: V Žiline a okolí sa tvorí silná poľadovica, na cestách evidujú viaceré nehody

V pondelok 7. februára zasiahli Žilinský kraj ďalšie snehové zrážky. Na cestách sa začala tvoriť aj poľadovica, ktorá opäť spôsobuje komplikácie v automobilovej doprave. Najhoršiu situáciu hlásia motoristi v Žiline, kde majú problém s prejazdom vozidlá mestskej hromadnej dopravy a miestami aj osobné autá. 

Krajské operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru eviduje dopravnú nehodu na diaľnici D1 pri tuneli Ovčiarsko. Podľa hlásenia hasičov sa pri náraze mali zraniť niektorí z účastníkov. Podľa slov vodičov sa tam nachádza odstavených viacero áut, ktoré dostali na zasneženej šmykľavej ceste šmyk. 

Zrážku dvoch motorových vozidiel dokumentujú na vjazde do Žiliny smerom od diaľnice D3 v Strážove. V križovatke ulíc Priemyselná a Kragujevská je obmedzená premávka v jednom jazdnom pruhu úplne a v druhom čiastočne. Tvoria sa kolóny, motoristi tu musia rátať so zdržaním.


Trolejbusy mestskej hromadnej dopravy v Žiline majú problémy aj s výjazdom na sídlisko Hájik. Obyvatelia na to upozornili videami na sociálnej sieti.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu