Mestskí policajti spozorovali na Bratislavskej ulici troch mladíkov, ako prevážajú päťmetrový kus koľajnice


Foto: Mestskí policajti spozorovali na Bratislavskej ulici troch mladíkov, ako prevážajú päťmetrový kus koľajnice

Žilinskí mestskí policajti zaznamenali počas služieb v závere januára viaceré udalosti. V jednom prípade poskytovali pomoc mužovi s vážnymi zdravotnými ťažkosťami, riešili aj kuriózny prípad prevozu koľajnice či muža zraneného počas prechádzky so svojím psíkom. O prípadoch informuje MP Žilina na sociálnej sieti.

Pomoc vodičovi so zdravotnými ťažkosťami

V stredu 26. januára v dopoludňajších hodinách spozorovala počas výkonu služby hliadka mestskej polície dopravnú nehodu na križovatke ulíc Veľká Okružná a V. Spanyola. Podľa hlásenia mal 61-ročný vodič osobného auta vraziť do zábradlia.

„Príslušníci mestskej polície za pomoci ďalšieho občana vytiahli vodiča z havarovaného auta. Vodič nejavil známky životných funkcií. Vzápätí prišla na miesto aj hliadka Policajného zboru. Policajti spoločnými silami okamžite poskytli vodičovi prvú pomoc do príchodu pracovníkov RZP,“ spresnila žilinská mestská polícia.


Kuriózny prevoz koľajnice

Vo štvrtok 27. januára predpoludním si hliadka mestskej polície všimla na ulici Bratislavská troch mladíkov, ktorí viezli na vozíku približne päťmetrový kus železničnej koľaje.

Oprávnené nadobudnutie železničnej koľaje nevedeli preukázať, čím vzniklo podozrenie z krádeže. Na miesto preto privolali hliadku Policajného zboru, ktorá si prípad prevzala na ďalšie riešenie.

Muž zranený počas prechádzky so psíkom

V sobotu 29. januára popoludní bola hliadka mestskej polície vyslaná na ulicu Smreková na sídlisku Solinky, kde mal spadnúť muž, ktorý bol na prechádzke so psíkom.

Hliadka na mieste zistila, že zranenie 65-ročného muža si vyžaduje lekársku pomoc. K prípadu bola preto privolaná rýchla zdravotná pomoc (RZP). Psíka následne odovzdali policajti dcére zraneného, ktorú zároveň upovedomili o otcovom úraze.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu