Pri Kraľovanoch zablokoval premávku skrížený kamión, cesta môže byť neprejazdná aj viac ako hodinu


Foto: Pri Kraľovanoch zablokoval premávku skrížený kamión, cesta môže byť neprejazdná aj viac ako hodinu Foto: Facebook / Peter Majercik

Počas uplynulej noci zaznamenali na území Žilinského kraja výdatné sneženie. Sneh zasypal viaceré frekventované cesty a skomplikoval situáciu v automobilovej doprave. 

Žilinská polícia už prostredníctvom sociálnej vyzvala motoristov, aby jazdili opatrne a venovali dostatočnú pozornosť šoférovaniu. Jazdu je potrebné prispôsobiť aktuálnym podmienkam.

Krajské operačné stredisko polície informuje o neprejazdnej ceste prvej triedy I/18 pri Kraľovanoch. Skrížený kamión úplne zablokoval premávku a cesta zostala neprejazdná.

Nákladné vozidlá musia zostať čakať v kolóne, vodiči osobných áut môžu využiť obchádzku cez Párnicu. Aktuálne by malo začať vyťahovanie skríženého nákladiaka, ktoré môže trvať aj viac ako hodinu.


Drobné škodové udalosti zaznamenali v súvislosti s počasím a zasneženými cestami aj v okolí Žiliny. Pri obci Svederník zišli z cesty dve osobné autá. Situáciu sledujeme.

Aktualizácia 10:15 hod.

Cesta bola sprejazdnená, kolóny sa postupne rozpúšťajú.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu