Kvalitné výživové doplnky od popredných svetových výrobcov nájdete na Slovensku vďaka žilinskej firme


Foto: Kvalitné výživové doplnky od popredných svetových výrobcov nájdete na Slovensku vďaka žilinskej firme

Príroda je najefektívnejším zdrojom vitamínov a všetkých potrebných látok, ktoré ľudský organizmus potrebuje. Klimatické podnebie na Slovensku nám však neumožňuje mať na svojom stole vždy natrhané čerstvé ovocie a zeleninu priamo zo záhrady. Preto nový e-shop so sídlom v Žiline Vitaherbals.sk ponúka iba vysokokvalitné produkty od svetoznámych výrobcov.

Kvalita a svetová spokojnosť robia zo značky Vitaherbals sprostredkovateľa zdravia na úrovni. Vlastnosti produktov sa vyznačujú vysokou biologickou dostupnosťou s rýchlym nástupom účinkov. Naša ponuka obsahuje len produkty od výrobcov s dlhoročnými skúsenosťami, ktoré sú vyvinuté tými najlepšími odborníkmi z oblasti výživových doplnkov.


Výživové doplnky pre každého

V našom e-shope nájdete širokú ponuku produktov ako sú vitamíny, minerály, ale aj bylinné extrakty, ktoré majú širokospektrálne pozitívne účinky na ľudské telo.

Jednotlivé výživové doplnky sa vyznačujú vysokým obsahom prospešných látok a zároveň v nich nenájdete žiadne zbytočné prídavné látky. Medzi ponúkanými produktami nechýbajú 100 % prírodné šťavy, prípravky na podporu trávenia či pohybového aparátu. V ponuke máme aj výrobky určené pre matky s deťmi, prípadne špeciálne pre športovcov. Vyberať si môžete aj z rozličných kozmetických produktov ako je napríklad koloidné striebro.

Jednoducho, u nás si vyberie každý!

Životný balans je dôležitý!

Každý človek má iné potreby a to platí aj pri výbere výživových produktov. Niekto na základe svojej stravy dokáže prijať viac výživových látok iný zasa menej. Na druhej strane vynecháva iné prospešné látky, ktoré si danou stravou nevie zabezpečiť. My vo Vitaherbals, veríme, že životný balans je dôležitý. Kvalitné výživové doplnky spolu s vyváženou stravou môžu dopomôcť k zdravšiemu, dlhšiemu a šťastnejšiemu životu.

Bolo vedecky dokázané, že z bežných jedál totiž dokáže naše telo prijímať len veľmi malé množstvá vitamínov, minerálov, aminokyselín, antioxidantov a ďalších látok, a je to spôsobené tým, že pôda je ochudobnená o minerálne látky neustálym využívaním. Pokiaľ niektoré z kľúčových látok telu chýbajú, z dlhodobého hľadiska sa to môže prejaviť na rôznych zdravotných problémoch. Pri nedostatku potrebných výživových látok organizmus začne skôr starnúť. Pravidelné užívanie výživových doplnkov dokáže spomaliť starnutie, zvýšiť vitalitu a eliminovať tak rôzne problémy a ochorenia.

Špeciálne doplnky stravy

Vitaherbals.sk ponúka nielen najznámejšie klasické výživové doplnky, ale aj špeciálne doplnky stravy. Napríklad, výťažky z Kurkumy, Spiruliny či Quercetinu ale aj veľmi známe a populárne medicinálne huby. Mnohé z nich nie sú až tak známe, no pre ľudské zdravie majú veľký význam a ich priaznivé účinky sú potvrdené mnohými vedeckými štúdiami.

Podporte vašu imunitu!

Najmä v jesennom a zimnom období je obranyschopnosť organizmu vystavená najväčšej záťaži. A práve preto je dôležité podporiť ju. Nikto predsa nechce zimné obdobie stráviť v posteli s chrípkou alebo iným nepríjemným ochorením. Vďaka výživovým doplnkom určeným špeciálne na podporu obranyschopnosti organizmu bude schopné vaše telo odolávať aj tým najsilnejším vírusom. Vitamíny na imunitu sú vhodné pre každého a mali by byť pravidelnou súčasťou výživy.

Dôraz na ekológiu

Kúpa výživových doplnkov v e-shope Vitaherbals.sk je nielen o podpore vášho zdravia, ale aj životného prostredia. Obalové materiály pozostávajú z recyklovateľných materiálov, teda nepredstavujú žiadne ekologické riziko. Naviac, kúpou každého produktu od výrobcov Biotiva a Naturise podporíte 4 sociálne projekty zamerané na výsadbu stromov, ochranu podnebia, záchranu dažďových pralesov a elimináciu plastového odpadu v oceánoch.


Jednoduchý nákup z pohodlia domova

V používateľsky prívetivom a intuitívnom prostredí e-shopu sa rýchlo zorientujete a veľmi jednoducho vyhľadáte konkrétny produkt, o ktorý sa zaujímate. Pár kliknutiami si ho v priebehu niekoľkých sekúnd objednáte priamo z pohodlia svojho domova. Na zadanú adresu vám balík dorazí už do 24 hodín od objednania! Pokiaľ máte akékoľvek otázky môžete sa kedykoľvek poradiť na našej zákazníckej podpore. Sme pripravený zodpovedať vám vaše otázky.

Na stránke Vitaherbals.sk naviac nájdete aj blog so zaujímavými článkami, ako žiť zdravší a dlhší život . 

Našim poslaním je Vaše zdravie!


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Vitaherbals.sk