Oddelenie rádiodiagnostiky v žilinskej nemocnici sa modernizuje. Okrem videovrátnika pribudne aj nová podlaha


Foto: Oddelenie rádiodiagnostiky v žilinskej nemocnici sa modernizuje. Okrem videovrátnika pribudne aj nová podlaha Foto: facebook.com

Vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Žiline prechádza oddelenie rádiodiagnostiky ďalšou modernizáciou. Informovali o tom na sociálnej sieti.

Najviac zmien je podľa nemocnice vidieť na príjmovej recepcii, ktorá má úplne nové okienko. práce však ešte nie sú dokončené a v rekonštrukcii sa má pokračovať. „Búracie a stavebné práce sme realizovali v piatok poobede až do večera a tiež cez víkend, aby sme čo najmenej obmedzili chod oddelenia i samotných pacientov. Ďakujeme preto všetkým kolegom, ktorí sa o tieto práce postarali nad rámec ich štandardných pracovných dní,“ dodala žilinská nemocnica.

Vedenie taktiež zabezpečilo zavedenie nového videovrátnika, ktorý nahradil staré zvončeky. Aj na nových sklách pribudnú označenia, nová podlaha v interiéri a mnoho ďalších zmien.

Nemocnica sa však na sociálnej sieti ospravedlnila návštevníkom, pacientom a taktiež aj zamestnancom za obmedzenie, ktoré rekonštrukciou vznikli. „Ospravedlňujeme sa pacientom i personálu za malé obmedzenia a diskomfort počas nevyhnutných prác,“ doplnila nemocnica.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu