Policajti potešili seniorov v Ružomberku, do domovov sociálnych služieb priniesli balíčky s darčekmi


Foto: Policajti potešili seniorov v Ružomberku, do domovov sociálnych služieb priniesli balíčky s darčekmi Foto: KR PZ Žilina

V uplynulých dňoch boli príslušníci polície a zamestnanci Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Ružomberku potešiť seniorov v centrách sociálnych služieb. Aktivitou sa pripojili k celoslovenskej akcii s názvom „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok?“.

„Do pomyselných krabičiek zabalili kus svojho srdca a odovzdali svoju lásku tým, ktorí ju túžobne očakávajú, ale v mnohých prípadoch nedostávajú,“ spresňuje krajské policajné riaditeľstvo v Žiline na sociálnej sieti.

V stredu 15. decembra 2021 boli darčeky odovzdané zástupcom Centra sociálnych služieb Trojlístok a Zariadenia pre seniorov ViaVitae n.o. v Ružomberku. Súčasťou balíčkov boli rôzne užitočné aj chutné darčeky, ktoré sa podarilo vyzbierať.

„Ďakujeme všetkým ľuďom dobrej vôle a láskavého srdca, ktorí anonymne pomohli vyzbierať množstvo užitočných i chutných darčekov a urobili šťastnými nielen touto dobou ťažko skúšaných seniorov. Seniorom želáme veľa zdravia a šťastné, chutné a veselé sviatky,“ dodáva polícia.


Podobnú aktivitu zorganizovali na Mikuláša aj vojaci. Do detského domova v Necpaloch pri Martine priniesli množstvo sladkých darčekov, ktoré podávali deťom cez okno. Ozbrojené sily SR takto potešili deti v priamej starostlivosti Centra pre deti a rodiny, v ktorom sa nachádza 40 detí.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu