Pri piatkovej nehode v Kraľovanoch sa zranilo 8 osôb, príčiny vyšetruje polícia


Foto: Pri piatkovej nehode v Kraľovanoch sa zranilo 8 osôb, príčiny vyšetruje polícia Foto: KR PZ Žilina

Dopravná nehoda, ktorá sa udiala v piatok 17. decembra 2021 v čase okolo 15:30 hodiny na ceste prvej triedy v Kraľovanoch (okres Dolný Kubín), si vyžiadala ošetrenie 8 osôb. V dôsledku nehody bola na mieste obmedzená doprava, cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne nutný čas úplne uzavretá.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 47 ročný vodič viedol dodávkové motorové vozidlo Opel po ceste prvej triedy v smere od obce Šútovo (okres Martin) na Ružomberok. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin v pravotočivej zákrute prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k stretu s dodávkovým motorovým vozidlom Volkswagen, ktoré viedol 53 ročný vodič,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Pri nehode sa zranilo niekoľko osôb: „Po dopravnej nehode bolo 8 osôb prevezených na ošetrenie do nemocnice. U obidvoch vodičov bol nariadený odber krvi na prípadné zistenie prítomnosti alkoholu. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ doplnila Kremeňová.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina