Burgrová výzva BIG BUTCHER'S TRIPLE BURGER v Žiline pokračuje, zapojiť sa môžete aj online


Foto: Burgrová výzva BIG BUTCHER'S TRIPLE BURGER v Žiline pokračuje, zapojiť sa môžete aj online

Výzva pre pravých chlapov aj ženy nie len zo Žiliny a okolia - taký je už druhý ročník BIG BUTCHER’S TRIPLE BURGER od obľúbeného streetfood stánku Butcher´s Bits v Žiline na Národnej ulici. Kým minulý rok sa súťažiaci snažili zdolať takmer pol kilovú porciu mäsa, slaniny, syru, žemle a zeleniny, tento rok je výzva ešte o niečo ťažšia.

A to doslova na gramáž - TRIPLE BURGER vytvorený pre súťaž totiž váži takmer 650 gramov. Jedáci tak musia zdolať ešte o niečo väčšiu porciu, pravidlá súťaže zostávajú zachované ako minulý rok - po zaplatení štartovného do banku sa musí súťažiaci dohodnúť s obsluhou, ktorá bude merať čas a natáčať zápas s burgrom na video.

Štart prebieha tak, že burger je celý nedotknutý a položený na stole, a súťažiaci má ruky na pri tele. Jesť začína až po odštartovaní obsluhou a končí vtedy, keď na stole ani v rukách nemá kus burgra. Na dôkaz toho, že dojedol, otvorí prázdne ústa a zvolá stop. Celý bank sa následne delí medzi troch výhercov, výsledky sú priebežne zverejňované na stránke Butcher´s Bits aj s výškou banku.

Zapojiť sa môžete aj z domu

Čo je ale novinkou pre aktuálnu situáciu je, že výzva prebieha aj v online verzii. Stačí si objednať jedlo cez donáškovú službu WOLT a zapojiť sa doma. Pravidlá účasti v tejto podobe sú nasledovné:

  1. Objednaj si cez aplikáciu WOLT súťažný špeciál v cene 17 EUR. V tejto cene je zahrnutý už aj štartovný poplatok 5 EUR (vklad do banku). Doručenie je v tomto prípade zadarmo,
  2. Zvoľ si vhodné prostredie na natočenie videa. Video by malo byť natočené v primeranej kvalite,
  3. Celý čas musí byť na videu viditeľná nejaká časomiera, postačia aj bežné hodiny,
  4. Pred začatím konzumácie ukáž na kameru, že tvoj burger je kompletný a nič v ňom nechýba,
  5. Odmeraj svoj čas, tak ako je to uvedené v pravidlách pri prezenčnej výzve,
  6. Video nesmie byť prerušované ani strihané,
  7. Video zašli na email: smakplus@smakplus.sk,
  8. V emaile uveď svoje meno, mesto a zanechaj kontakt.

Organizátor súťaže sa rozhodol navýšiť bank o ďalších 100 EUR, a takisto spoločnosť WOLT Slovakia podporí zaujímavú výzvu tým, že za každého súťažiaceho prispeje do banku sumou 5 EUR, a to najmenej ďalších 100 eur vo forme poukážok.

„Celkovo tak už v tejto chvíli hráme o celkom zaujímavú sumu, ktorá, ako pevne veríme, bude každým dňom narastať,“ pozýva súťažiacich zmerať si sily v žilinskej jedáckej súťaži Boris Halaj, predstaviteľ Butcher´s Bits.

Pravidlá a ďalšie informácie nájdete aj na stránke Butcher´s Bits.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Butcher´s Bits