Žilinskí policajti zadržali muža, ktorý sa vlámal do predajne nábytku a odcudzil kancelársky kontajner


Foto: Žilinskí policajti zadržali muža, ktorý sa vlámal do predajne nábytku a odcudzil kancelársky kontajner Foto: KR PZ Žilina

Do priestorov predajne nábytku v Žiline sa v nedeľu 28. novembra večer vlámal zlodej. K poškodeniu dverí a následnému neoprávneného vstupu do prevádzky došlo krátko po 19:00 hodine. Muža podozrivého z majetkovej trestnej činnosti zadržali žilinskí policajti.

Úspešný zásah vykonali príslušníci z Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina - západ. Z trestného činu krádeže obvinil vyšetrovateľ 39-ročného Martina.

„Obvinený muž sa mal v nedeľu 28. novembra po 19.00 hodine v Žiline vlámať do predajne nábytku. Z objektu mal následne odcudziť kancelársky kontajner, v ktorom sa nachádzali kľúče, účtovné doklady, vernostné karty a finančná hotovosť,“ spresnil žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Páchateľ spôsobil svojím konaním predbežnú škodu vo výške 340 eur. Odcudzené veci policajti zaistili a po vykonaní všetkých potrebných úkonov ich vrátia oprávnenej osobe z prevádzky. V prípade obvineného muža bude navrhnuté stíhanie vo vyšetrovacej väzbe.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina