VIDEO: Pani Janke čítajú podporné komentáre zo sociálnej siete, pozrite si jej autentickú reakciu


Foto: VIDEO: Pani Janke čítajú podporné komentáre zo sociálnej siete, pozrite si jej autentickú reakciu

Po zverejnení našich článkov, ktoré informovali o výzve s cieľom pomôcť známej Žilinčanke pani Janke, sa začalo na sociálnych sieťach hromadiť množstvo reakcií. Obyvatelia mesta jej vyjadrili obrovskú podporu a poslali rôzne pozitívne ladené odkazy a pozdravy či spomínali na stretnutia s ňou.

Pani Janka Zaplatílková je momentálne umiestnená v Centre sociálnych služieb Straník, kam sa dostala po ťažkej životnej situácii. Cieľom výzvy bolo vyzbierať sumu 3-tisíc eur, ktorá je potrebná na vyrovnanie nedoplatkov za poskytované služby z dôvodu nízkeho invalidného dôchodku. 

Napriek tomu, že výzva odštartovala pred dvomi týždňami, najväčší objem financií vyzbierali ľudia za jediný deň - štvrtok 25. novembra 2021. Vyzbieraná výška naďalej rastie a ľudia chcú podporiť pani Janku aj inými spôsobmi či dokonca priamo na účet centra sociálnych služieb.

„Chcel by som Vám všetkým poďakovať za úprimne slová a finančný príspevok pre Janku. Janka je aj pre nás veľkou inšpiráciou a studnicou veselých slov. Je to naše slniečko, ktoré sa teší z každého milého slova či z akejkoľvek maličkosti. Je obľúbená medzi ostatnými obyvateľmi aj zamestnancom vytvára úsmev na tvári svojimi výrokmi. Ešte raz Vám chcem všetkým srdečne poďakovať. Vaše odkazy Janke s radosťou oznámim,“ uviedol v komentároch pod našim príspevkom Jozef Bukový, riaditeľ CSS Straník.


Autentickú reakciu pani Janky na niektoré z komentárov zo sociálnej siete môžete vidieť na krátkom videu, v ktorom všetkých pozdravuje a ďakuje za vyjadrenú podporu a finančné dary.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu