No7 Barber & Shop v centre Žiliny: Stovky hodín skúseností, špičková kozmetika, PlayStation5


Foto: No7 Barber & Shop v centre Žiliny: Stovky hodín skúseností, špičková kozmetika, PlayStation5

Záujem o pánske holičstvá alebo barbershopy v posledných rokoch narastá. Dôvodom je nielen široká ponuka na mieru ušitých módnych strihov, ale tiež príjemný zážitok zo strihania či holenia spojený s relaxom. Holičstvá boli vždy navyše ideálnym miestom pre zaujímavé konverzácie.

Zažiť skvelú atmosféru a vyskúšať služby od skúsených barberov môžete už niekoľko mesiacov aj v novej prevádzke No7 Barber & Shop v centre Žiliny. Spolumajiteľom a barberom zároveň je Radovan Beznák, ktorý sa v minulosti profesionálne venoval hokeju aj z pozície trénera. Dnes venuje všetok svoj čas a energiu tomu, čo ho najviac baví – holičstvu. O spokojnosť zákazníkov sa spolu s ním stará barber girl Sára.

Radovan Beznák absolvoval niekoľko prestížnych kurzov – Zuzana Mauerová (SK), Timur Mamedov (CZ), Roman Horvath (CZ), Ladislav Pakosta (CZ), Joucke Modderkolk (Holandsko) a video kurzy od The Great British Barber Bash (UK) a AMOS ACADEMY (USA) Julius Caesar.

Pokiaľ ste nerozhodný alebo len hľadáte ten správny účes, ktorý vám dokonale sadne, skutoční profesionáli, ktorých rukami prešli stovky zákazníkov, vám ochotne pomôžu a poradia. Nový barbershop v Žiline NO7 robí klasické strihy, fade, holenie, farbenie, masáže aj depiláciu. Detailný prehľad všetkých služieb ponúka na internetovej stránke.

No7 Barber & Shop bol založený na myšlienke poskytovať tie najlepšie služby s profesionálnym prístupom, poradenstvom a zážitkom. Chce zároveň vytvoriť príjemné prostredie, vhodné pre dokonalý relax. Radovan Beznák je oficiálnym dílerom pre značku kozmetiky NOZEM POMADE, s ktorou barberi denne pracujú a používajú ju. NO7 spolupracuje aj s HABESH COFFE alebo známymi značkami ako Víno Kmeťo, Barebells či NOCCO.


„Máme k dispozícií tri kreslá, z ktorých jedno je zatiaľ neobsadené. Na toto miesto aktuálne hľadáme novú posilu, ktorá sa stane súčasťou kolektívu a prinesie niečo nové.  V rámci servisu je samozrejmosťou pri každej návšteve šálka kvalitnej Etiópskej kávy od Habeshcoffe zo Žiliny, taktiež si môžete vybrať z rôznych druhov alkoholu alebo kvalitného vína slovenskej značky Víno Kmeťo s ktorou spolupracujeme či možnosť si zahrať  PlayStation 5 počas čakania,“ hovorí spolumajiteľ Radovan Beznák.

Služby skúsených barberov sú vám k dispozícii na Štúrovej ulici v Žiline každý deň. Otvorené je v časoch od siedmej hodiny ráno až do 22:00 hod. Objednať sa na strih alebo úpravu brady môžete telefonicky alebo prostredníctvom služby bookio.com/no7-barbershop. Nedeľa patrí zdokonaľovaniu zručností, keď barberi skúšajú nové strihy na svojich modeloch.

„Obľúbené účesy u našich zákazníkov sú prevažne krátke strihy, no nájdu sa aj páni, ktorí idú do menšej extravagancie a strihajú sa tzv. klasik moderna spôsobom. Náš najmladší zákazník mal 3 roky. Strihávame deti mojich spoluhráčov poprípade vedia prísť rodičia s deťmi. Od nového roka pripravujeme novinku v podobe starostlivosti pre ženské vlasy s veľmi kvalitnou značkou. Rozhodujúci je prístup a servis pre zákazníka a preto sa ho snažíme mať čo najlepší,“ spresnil barber Radovan.

Počas návštevy máte možnosť vychutnať si skvelú kávu, ktorú získate pri využití služieb. Rovnako si ju však môžete kedykoľvek aj zakúpiť, tak ako nápoje NOCCO či tyčinky Barebells. Pre verných zákazníkov budú čoskoro k dispozícii vernostné karty, vďaka ktorým získajú 10 % zľavu na kozmetické produkty v NO7.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR No7 Barber & Shop